Lucien Hora are o bomba in 2010 : Lola F3000 Cosworth

LOLA

Dupa un an 2009 in care a reusit clasarea pe locul 3 in clasamentul OPEN in ciuda faptului ca pentru el sezonul a inceput dupa sase etape, anul acesta Lucien Hora este mai hotarat ca niciodata sa atace titlul de campion la coasta.

Surpriza pe care Hora a pregatit-o in acest an se numeste LOLA F3000 cu un motor V8 Cosworth si este visul pe care pilotul  resitean, multiplu campion national de viteza in coasta si-l va indeplini in anul 2010. Hora va alerga in acest sezon alaturi de coechipierul sau Christian Nistoran sub culorile echipei care l-a consacrat UCM Resita.

Lucien Hora a avut amabilitatea sa ne raspunda la cateva intrebari privind ambitiile si obiectivele sale in acest sezon el declarand:

Intradevar in acest an voi lua startul la volanul unui monopost LOLA de F3000 motor Cosworth, masina a fost achizitionata, dar inca nu am apucat sa fac niciun test cu ea, sper sa apuc pana la startul in noul sezon, daca nu, primul test va fi direct pe proba din prima etapa.

Prezentarea echipei va avea loc in cadrul Raliului Argesului din ce am inteles in urma discutiilor avute cu dl. Norris Mageanu.

Acest sezon va fi unul complet pentru mine, voi lua startul la fiecare etapa din acest sezon.

Obiectivele pe care mi le propun alaturi de echipa sunt aceleasi ca dintotdeauna si anume castigarea locului 1 la sfarsitul campionatului si sa batem tot ce putem la fiecare etapa.   

Multumin dlui. Lucien Hora pentru amabilitatea cu care a raspuns intrebarilor noastre.

One thought on “Lucien Hora are o bomba in 2010 : Lola F3000 Cosworth”

Comments are closed.