Hora castiga etapa a XIII-a a CNVCD ( clasamente finale )

Vom incerca pe parcursul acestei zile sa va tinem la curent cu rezultatele participantilor in Cupa Pandurii Gorj 2011. Pentru a vedea toate update-urile trebuie sa faceti un refresh al pagini printr-o simpla apasare a tastei F5.

 

Antrenamente1

 

Antrenamente Mansa 1&2

 

Ordine Start Concurs

 

Lucien Hora stabileste timpul de referinta in prima mansa de concurs in timp ce restul se afla la peste 12 secunde in spatele resiteanului. Sorin Iliescu, a carui cutie de viteze a fost reparata, efectueaza prima urcare dar aceasta este considerata mansa de antrenamente. Catalin Cismaru este cel mai rapid pilot pana acum in cadrul grupei N in timp ce adversarul sau direct Christian Nistoran nu termina mansa datorita unor probleme tehnice.

 

 

Pe podiumul provizoriu in clasamentul Open se mai afla Paul Andronic pe locul 2 si Lucian Boroianu pe locul 3. La Grupa N, in spatele lui Robot s-au clasat la finalul primei manse de concurs Lucian Radut si Sebastian Stanciu in timp ce la Grupa A in urma lui Boroianu au incheiat aceasta urcare Cretu George si Cioroiu Codrut.

 

 

concurs 1

 

Pilotul UCM Resita Lucien Hora se impune in prima etapa a Cupei Pandurii Gorj de la Ranca gratie timpului obtinut in prima mansa de concurs. Pe locul doi in Clasamentul Open s-a clasat Paul Andronic in timp ce ultima pozitie pe podium i-a revenit lui Boroianu Lucian care s-a impus si in cadrul Grupei A.

 

 

La Grupa N Catalin Cismaru obtine o noua victorie si preia conducerea la general, luand o optiune serioasa pentru titlul de campion national . Etapa a-XIII-a a fost una cu ghinion pentru cel de-al doilea pilot al UCM Resita, Christian Nistoran neefectuand nicio urcare din cele doua de concurs. Pe locul secund s-a clasat Lucian Radut iar pe trei Sorin Iliescu.

 

 

Rezultate finale concurs

 

Clasamente :

 

Final Open

 

Final N

 

Final H

 

Final A

 

Final 2RM

 

Final Jr

 

Final Debutanti

 

Final I

 

Final Echipe