Tot mai sus pentru Sebastian Stanciu

Pilotul sustinut de BCR Asigurari, Sebastian Stanciu, a revenit in cotidian dupa cele doua etape de viteza in coasta de la Resita. Weekendul resitean se anunta de multa vreme cu ploaie ceea ce i-a adus lui Sebastian un plus de emotii. Cu atat mai mult cu cat, el urma sa evolueze pentru prima oara pe coasta gasita de Werner Hirschvogel in urma cu peste trei decenii. Cele cateva urcari de joi i-au facut insa cunostinta lui Sebastian cu o coasta rapida, tehnica si pe placul sau.

 

 

Vineri, a fost pentru prima oara cand Sebastian a fost nevoit sa concureze in toate urcarile pe ploaie. Si, contrar asteptarilor celor care considera ca performantele pe ploaie le sunt rezervate celor cu experienta, Sebastian a reusit o figura foarte frumoasa. Si-a croit drum in top 10 pana pe locul sapte. “ Sunt foarte bucuros pentru punctele obtinute la Resita. Lupta la grupa N este una dintre cele mai stranse, cu sportivi experimentati si de valoare. Acest lucru ma motiveaza si orice clasare in primii patru ma face fericit”  a declarat Sebastian, care a reusit sa se claseze pe locul patru in cadrul grupei atat vineri cat si duminica.

 

 

Duminica, pe un traseu uscat, o clasare pe locul zece la general a fost inca o dovada a placerii cu care Sebastian Stanciu a concurat la Resita. Colina Motors a fost responsabila cu pragatirea Mitsubishi-ului Lancer Evo VII iar acest lucru s-a vazut. Masina a functionat perfect si a fost setata exemplar pentru faimoasa coasta de pe Valea Domanului.

 

 

Alaturi de Sebastian, s-a mai bucurat de experienta curselor de coasta si Dumitru Guta, director BCR Asigurari Caraş-Severin. Dumitru Guta este unul din iubitorii sportului cu motor din partile locului care a facut parte din grupul celor care au pus umarul la organizarea etapelor Resitene. Dupa concurs, el a declarat “Sebastian Stanciu este un pilot excelent. Ma bucur ca el este cel care reprezinta compania noastra si sunt sigur ca este doar o chestiune de timp foarte scurt pana cand va pune probleme la varful grupei N”.

 

 

Vreau sa le multumesc si pilotilor UCM Resita – Lucien Hora si Christian Nistoran pentru atmosfera excelenta de la ei de acasa.a mai dorit Sebastian sa precizeze. „Promit sa ma revansez la mine acasa cu ocazia dublei de la Rasnov, aceasta fiind cea mai apropiata de Brasov” .

 

 

Urmatoarele etape se vor desfasura la Sinaia iar sfarsitul sezonului il va gasi pe Sebastian pe probele de la Baia Mare, Ranca si Rasnov. Pana atunci, sunt binevenite cateva zile de relaxare … prin munca. Sebastian Stanciu este sustinut in acest sezon de BCR Asigurari, Konica Minolta, Search Corporation , AMV Grup Construct si Autosolution.