Citroen Ds3 este masina oficiala a Raliului Sibiului 2011

 

Citroën DS3, model vandut deja in peste 100.000 exemplare in mai putin de un an si jumatate de la lansare, este masina oficiala a Raliului Sibiului 2011.

 

 

Tot la Sibiu vor fi prezentate in premiera nationala modelele Citroën DS3 Racing, model produs in serie limitata, dar si versiunea de curse Citroën DS3 R3 cu care se va merge anul viitor in Citroën Racing Trophy si care, in Raliul Sibiului, va fi pilotata de italianul Simone Campedelli.

 

 

Citroën este o marca foarte activa in Campionatul Mondial de Raliuri si tocmai de aceea este normal sa ne implicam si la nivel national in acest sport. Vrem sa promovam in continuare formula Citroën Racing Trophy in Romania si cred ca Raliul Sibiului este locul ideal unde putem sa demonstram performantele noului model Citroën DS3 R3”, a spus Jean Francois Lienere, responsabilul competitii clientii din cadrul Citroën Racing.

 

 

Citroën DS3, versiunea de serie a modelului DS3 WRC – invincibil pe macadam in editia din 2011 a Campionatului Mondial de Raliuri, face parte din flota automobile puse la dispozitia organizatorilor Raliului Sibiului 2011 alaturi de modelele C-Crosser, care va merge pentru a-l patrulea an consecutiv in deschiderea raliului, C3 Picasso, noul Citroën C4, DS4 si Citroën Jumpy.

 

 

In plus, la Raliul Sibiului vor participa si vedetele Laura Cosoi, Andreea Patrascu si Dana Rogoz cu DS3-urile pe care conduc si care vor avea ocazia sa devina copilotul pilotului Simone Campedelli intr-o sesiune speciala de teste cu modelul Citroën DS3 R3.

 

 

Parteneriatul cu organizatorii Raliului Sibiului este doar unul dintre modurile prin care Citroën sustine sportul cu motor din Romania. Incepand din 2009, in tara noastra este organizat Citroën Racing Trophy, competitie dedicata pilotilor ce concureaza cu modelul C2R2 Max. In cadrul Citroën Racing Trophy se ofera cele mai mari premii in bani din cadrul competitiei interne, Raliul Sibiului fiind si el inclus in acest trofeu.