68 de piloti inscrisi in prima etapa a Trofeului Sinaia Forever 2011

Vineri, 22 iulie a.c., se dă startul în Trofeul Sinaia Forever, cea de-a cincea dublă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2011. După ce în sezoanele precedente ale CNVC Dunlop, dubla de viteză de la Sinaia a reprezentat elementul de noutate şi prospeţime în competiţiile interne de profil, în actualul sezon competiţional etapele sinăiene ale campionatului vin deja în continuarea unei tradiţii ce începe să se consolideze pe unicul circuit stradal din România dedicat competiţiilor de viteză în coastă.

 

 

 

Traseul, cu o lungime de 3,015 kilometri, se desfăşoară pe străzile Mănăstirii, Furnica, Calea Codrului şi Drumul Nou Cota 1400. Diferenţa de nivel a traseului astfel configurat este de 163,3 m, iar panta maximă de 8%. Înaintea startului în etapa de vineri a competiţiei, 76 de piloţi şi-au anunţat prezenţa, fiind înscrişi pe lista la zi a etapei.

 

 

Cele două etape ale trofeului sunt programate vineri, 22 iulie, şi respectiv duminică, 24 iulie, în ambele zile de concurs programul fiind acelaşi: orele 9.00 – start manşă de recunoaşteri, 10.00 – start manşa I de antrenamente, 11.30 – start manşa II de antrenamente, 14.00 – start manşa I de concurs, 15.30 – start manşa II de concurs, 18.30 – festivitatea de premiere. Programată în perioada 22-24 iulie anul curent, dubla de coastă de la Sinaia contează ca etapele a IX-a şi a X-a ale Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2011, fiind a cincea dublă din acest sezon, următoarele etape urmând să aibă loc la Rânca, judeţul Gorj.

 

Start Antrenamente

 

lista inscrieri