75 pentru „TROFEUL CÂMPULUNG MUSCEL 2012”

 În organizarea Clubului Sportiv Brothers Motorsport, în zilele de 1 şi 2 septembrie 2012, se vor desfăşura la Câmpulung etapele a XI-a şi a XII-a din cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv. „Trofeul Câmpulung Muscel 2012” este promovat în cadrul celei de a VI-a ediţii a Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului.

 

Pe traseul Lereşti – Voina, în zona Barajului Râuşor, drum turistic recent modernizat de către Consiliul Judeţean Argeş cu fonduri europene, se vor confrunta, în premieră, caii putere ai bolizilor de concurs, struniţi de cei mai renumiţi piloţi ai României.

 

Peste 75 de piloţi s-au înscris cu o zi înainte de data limită în competiţia care va fi organizată în acest weekend, printre ei numărându-se şi fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, fiul său, Călin Tăriceanu Jr., Marco şi Simone Tempestini, Cătălin Cismaru, Daniel Onoriu, dar şi campionul naţional Lucien Hora. Campionul naţional de raliuri en-titre Vali Porcişteanu va alerga şi el în deschiderea competiţiei. 

 

Vremea se anunţă a fi una frumoasă, astfel că spectatorii îşi pot da întâlnire în număr cât mai mare pe spectaculosul traseu Lereşti- Voina, în preajma barajului Râuşor.

Vineri, după conferinţa de presă ce va avea loc în Sala Mare a Primăriei Câmpulung, orele 12.00, va fi prezentată o miniexpoziţie de caricatură având ca temă automobilismul, semnată de Bogdan şi Cezar Petry.

 

Vineri seară, de la ora 20,30, la baza sportivă Hidroelectrica, se va organiza tradiţionalul meci de fotbal între concurenţi şi oficiali, care va fi arbitrat de câmpulungeanca Cristina Dorcioman, arbitru FIFA.

 

IMPORTANT: DJ 734 Lereşti – Voina va fi închis circulaţiei sâmbătă şi duminică între orele 8 şi 19. Spectatorii care vin cu autoturismele sunt sfătuiţi de organizatori să le parcheze în zona “Cap Sat” Lereşti.