Alex MIREA preia pozitia de lider la clasa H1

Cea de-a sasea etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop, desfasurata la Campulung Muscel pentru a doua oara pe traseul spre cabana Voina, a reprezentat pentru Alex MIREA cea de-a patra victorie consecutiva la clasa H1. Victoria este cu atat mai importanta cu cat pilotul bucurestean preia astfel pozitia de lider al clasei, devansandu-l cu trei puncte pe ocupantul pozitiei a doua.

 

 

Alex nu s-a multumit doar cu o simpla victorie si asa cum ne-a obisnuit de la etapele precedente,  a reusit sa doboare din nou recordul clasei in cursa, oprind cronometrul in prima urcare la 1:42.636 s, un timp cu aproximativ 6 secunde mai bun fata de cel de anul trecut.   

 

 Ma bucura foarte mult victoria de la Campulung Muscel, nu a fost usor mai ales ca prietenul si adversarul meu direct Bogdan Rusea este un pilot foarte bun si talentat. Reusita din acest weekend ma propulseaza in fruntea clasamentului de la clasa H1, o recompensa frumoasa pentru munca pe care o depun atat eu cat si partenerii care sunt alaturi de mine in acest sezon. Traseul este unul pe placul meu mai ales ca este de viteza si s-a potrivit foarte bine masinii mele Honda Civic. Vreau sa multumesc publicului care a fost din nou extraordinar si numeros asa cum ne-a obisnuit la Campulung Muscel. Multumesc tuturor pentru incurajari si sper sa fie alaturi de mine si la irmatoarea etapa.” declara Alex MIREA dupa un weekend perfect.

_DSC8165

Atat in campionatul de viteza in coasta cat si in cel de raliuri, Alex traverseaza o perioada excelenta in ceea ce priveste rezultatele obtinute in ultima perioada si in afara de cele patru victorii consecutive, moralul sau se situeaza la cote ridicate si datorita celor doua victorii obtinute in Campionatul National de Raliuri Dunlop. Revenit in acest an la volanul unui model Suzuki Swift Sport, Alex a reusit dupa doar doua curse sa se situeze in fruntea clasamentului dedicat noii cupe monomarca, Cupa Suzuki.

 

Deja atentia mea se indreapta spre Raliul Moldovei Bacau care va avea loc la sfarsitul acestei saptamani. Alaturi de prietenul si copilotul meu Dragos DESPINOIU ne gandim la cea de-a treia noastra prezenta in Campionatului National de Raliuri in acest an, unde ne propunem un nou podium astfel incat sa ne consolidam pozitia de lider in Cupa Suzuki. Acesta este obiectivul nostru principal si daca vom reusi si un nou podium la clasa 9, acest lucru nu va putea decat sa ne bucure. spunea Alex inainte de a porni catre Bacau.

 

Prezenta lui Alex MIREA in Campionatul National de Viteza in Coasta este posibila in 2013 datorita partenerilor www.sgmarket.ro, www.deltaglass.ro, www.superperformance.ro, www.vbcs.ro, www.casa-fiscala.ro dar si a catorva prieteni.