Bogdan Rusea urca Loganul pe podium si la Trofeul Campulung Muscel

In perioada 7 – 8 septembrie s-a desfasurat la Campulung Muscel pe traseul Leresti-Voina, etapa a VI-a a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv. Etapa s-a bucurat de o participare numeroasa atat din partea spectatorilor, cat si a concurentilor (85 inscrisi la start).

 

Bogdan Rusea a reusit un nou podium la volanul Daciei Logan obtinand locul al II-lea la clasa H1, la doar 2 secunde de primul loc : “Sunt foarte mulţumit de modul in care s-a comportat masina si de treaba buna facuta de echipa de mecanici. Impreuna cu sponsorii nostri Service Auto Serus SRL, Total Romania SA şi Safety Broker SRL dorim să promovăm în continuare acest model de maşină, să o păstrăm vizual cât mai aproape de varianta originală. Deşi ştim şi putem să pregătim un motor Renault de 1,6 pentru a ajunge la 220-230 CP, obiectivul nostru şi al sponsorilor noştri este să punem în valoare marca naţională cu avantajele ei native.Pe parcursul celor 3 ani Loganul s-a dovedit foarte fiabil şi a avut un singur abandon, o performanţă în sine având în vedere condiţiile extreme ale curselor.

 

În acest moment Dacia Logan Serus este cel mai performant Logan din tara noastra fiind pregatit aproape integral in Romania. În plus efectului vopselei negru mat, Ixell, ii da si un aspect mai agresiv.

Bogdan Rusea

 

Marius Amir, director zonal de vânzări Total Romania SA, sponsorul echipei Serus Racing Club, a  urcat alaturi de Bogdan pentru prima oara in masina de concurs: Felicitări echipei Serus Racing Club! Aşa cum ne-au obişnuit, au obţinut un nou podium. A fost un sfarsit de saptamana extrem de placut si foarte multi spectatori au venit sa admire intrecerea. Bogdan si Loganul au fost printre favoriti, fara indoiala, evident din cauza popularităţii maşinii, cât şi a pilotului care şi-a câştigat un renume printre loganişti. Am mers si eu alaturi de Bogdan si pot spune ca senzaţia este de milioane.”  

 

Viorel Vasile, director Safety Broker, unul din cei mai importanti brokeri de asigurari  din Romania, ne-a transmis: Ne bucurăm că seria succeselor continuă. Serus Racing Club a gasit mixul perfect între o maşină normală şi uimitoare în acelaşi timp, o echipă tehnică bine pregătită şi un pilot talentat şi dă forţă unei idei care ne umple de mândrie: că avem calitate şi profesionalism şi în România. Cu resurse puţine, putem obţine rezultate superbe. 

 

 Va asteptam alaturi de noi şi la ultimele 2 etape: 28-29 septembrie la Râşnov şi 19-20 octombrie la Straja. 

 

Credit Foto: RallyZoom.ro