Dieselul la putere in Trofeul Valea Uzului – Darmanesti

Teodor Ionut SIMON a reusit sa obtina cel mai bun timp al zilei in cadrul Trofeului Valea Uzului, dupa cele doua manse de recunoasteri. Pilotul bacauan a oprit cronometrul la 1min 45,852  la volanul unui model Seat Ibiza Cupra cu motorizare diesel. Acesta a fost urmat de Paul TURCANU la volanul noii sale masini din acest sezon, un Mitsubishi Lancer EVO 6, cu un ecart de 1.742 s. Podiumul a fost incheiat de Razvan NECHIFOR, tot la volanul unei masini cu tractiune integrala, Mitsubishi Lancer EVO 9, cu un ecart de 0.686s fata de cel de-al doilea clasat.   

Ma bucur ca astazi a decurs totul perfect in cele doua manse de recunoasteri. Am primit un feedback bun din partea pilotilor care au avut cuvinte de lauda la adresa spectaculozitatii traseului de concurs si speram ca maine sa avem parte de manse la fel de frumoase si lipsite de incidente.” declara Adrian RĂSPOPA.

Orasul Darmanesti a gazduit astazi startul festiv al Trofeului Valea Uzului, care a avut loc in fata primariei. Le urez succes tuturor sportivilor in urcarile de sambata si speram sa avem parte de dueluri la miimi de secunda, care sa tina tensiunea la cote ridicate pana la ultima urcare.” declara Constantin TOMA, primarul Orasului Darmanesti.

Programul zilei de sambata:

Ora 10:00 – Sesiune de Recunoașteri I, II;

orele 12:00-14:00 – Antrenament cronometrat I, II;

orele 14:00-14:30 – Deschiderea temporara a circulatiei publice;

orele 14:45-16:45 – Mansa de concurs I, II;

ora 17:30 – Festivitatea de Premiere care va avea loc in fata Primariei Darmanesti.

 

ACS Rally Spirit organizeaza in acest an, in premiera, Trofeul Valea Uzului – Darmanesti, in perioada 7-8 august 2020. Intrecerea conteaza ca etapa a cincea in Campionatul National de Viteza in Coasta Divizia 2. 

 

Partenerul principal al competiției este Primaria Orasului Darmanesti din județul Bacău, care va asigura tot sprijinul necesar organizatorului Adrian RASPOPA, presedintele ACS Rally Spirit.

 

Parteneri oficiali: Primăria Orasului Darmanesti.

Parteneri principali: Richter Haus.

Parteneri: Fundatia Padurea de Maine, Hotel Perla, Jidvei.

Parteneri media: Autorally.ro, RallyMax.ro, Autostiri.ro, iasitvlife.ro, megabacau.blogspot.com, MotorsportNews.ro.