Doar 2 zile rămase până la Trofeul Valea Uzului – Dărmănești

Astazi, 5 august, in jurul orei 12.00, a avut loc la sediul Primăriei Dărmănești, conferinta de presa premergatoare etapei de viteză în coastă divizia 2, Trofeul Valea Uzului – Dărmănești.

Primarul Orasului Dărmănești, Constantin TOMA, alături de Adrian RĂSPOPA, organizatorul Trofeului Valea Uzului – Dărmănești au vorbit despre importanța acestei competiții pe plan local, dar si despre evoluția acestui proiect ca un mod de a ridica zona din punct de vedere turistic.

 

Mai avem 2 zile pana la startul etapei și avem aproximativ 40 de mașini înscrise, pentru această prima ediție, pe care o organizăm cu sprijinul Primariei Orașului Dărmănești. Le urez succes tuturor sportivilor și să aibă parte de o cursă frumoasă fără incidente.” declara Adrian RĂSPOPA.

 

Așa cum am mai spus evenimentul din weekend-ul care urmează este unul extrem de important pentru zona noastră și sperăm să îl transformăm într-un eveniment major pentru zona Dărmănești. Le urez succes tuturor participanților și sper să se simtă cât mai bine la noi acasă astfel încât să revină și cu alte ocazii.” declara Constantin TOMA, primarul Orașului Dărmănești.

 

ACS Rally Spirit va organiza în acest an, în premieră, Trofeul Valea Uzului – Dărmănești, în perioada 7-8 august 2020. Întrecerea contează ca etapa a cincea in Campionatul Național de Viteză în Coastă Divizia 2. 

 

Partenerul principal al competiției este Primăria Orașului Dărmănești din județul Bacău, care va asigura tot sprijinul necesar organizatorului Adrian RĂSPOPA, președintele ACS Rally Spirit.

 

Trofeul Valea Uzului – Dărmănești este un eveniment organizat de ACS Rally Spirit sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv și este susținut de Primăria Orașului Dărmănești, urmand a avea loc în perioada 7-8 august 2020.  

 

Parteneri oficiali: Primăria Orașului Dărmănești.

Parteneri principali: Richter Haus.

Parteneri: Fundația Pădurea de Mâine, Hotel Perla, Jidvei.

Parteneri media: Autorally.ro, RallyMax.ro, Autostiri.ro, iasitvlife.ro, megabacau.blogspot.com, MotorsportNews.ro.