Emil Ghinea obtine cel mai bun timp in recunoasteri la Trofeul Valea Uzului – Darmanesti

Favoritul etapei de la Trofeul Valea Uzului – Darmanesti Emil GHINEA a reusit cea mai rapida urcare pe traseul in lungime de 3.0 km de pe Valea Uzului. Cu un timp de 1:38,877 pilotul constantean a fost singurul care a reusit sa coboare sub bariera de 1:40 min pilotand un monopost Norma M20F.

 

Teodor Ionut SIMON si-a mentinut evolutia buna din recunoasterile de vineri si si-a asigurat pozitia secunda in recunoasterile de astazi, insa cu un timp ceva mai slab fata de cel inregistrat ieri, respectiv 1:46,457 fata de 1:45,852.

Podiumul recunoasterilor a fost incheiat astazi de Erik FAZAKAS la volanul unei Honda Civic Type R cu un timp de 1:48530.

 

Cele doua manse de concurs vor avea loc incepand cu ora 14.45 in urma carora vom afla primul castigator al etapei Trofeul Valea Uzului – Darmanesti.

 

ACS Rally Spirit organizeaza in acest an, in premiera, Trofeul Valea Uzului – Darmanesti, in perioada 7-8 august 2020. Intrecerea conteaza ca etapa a cincea in Campionatul National de Viteza in Coasta Divizia 2. 

 

Partenerul principal al competiției este Primaria Orasului Darmanesti din județul Bacău, care va asigura tot sprijinul necesar organizatorului Adrian RASPOPA, presedintele ACS Rally Spirit.

 

Parteneri oficiali: Primăria Orasului Darmanesti.

Parteneri principali: Richter Haus.

Parteneri: Fundatia Padurea de Maine, Hotel Perla, Jidvei.

Parteneri media: Autorally.ro, RallyMax.ro, Autostiri.ro, iasitvlife.ro, megabacau.blogspot.com, MotorsportNews.ro.