Emil Ghinea castiga prima editie a Trofeului Valea Uzului – Darmanesti

Favoritul etapei Emil GHINEA si-a adjudecat editia inaugurala a Trofeului Valea Uzului – Darmanesti, reusind in acest fel si recordul etapei la volanul monopostului sau Norma M20F. Pilotul constantean a fost urmat de surpriza etapei, eroul local, Teodor Ionut SIMON la volanul unui model Seat Ibiza Cupra cu motorizare diesel. Podiumul a fost incheiat de Erik FAZAKAS la volanul unei Honda Civic Type R.

Sunt foarte fericit ca prima editie a Trofeului Valez Uzului s-a incheiat fara niciun incident, de altfel inclusiv reprezentantii Federatiei Romane de Automobilism Sportiv salutand acest lucru. Pilotii au avut doar cuvinte de lauda la adresa traseului si speram ca abia li s-a deschis apetitul pentru frumosul traseu catre Barajul Uzului. Vom incerca sa crestem aceasta competitie de la an la an si sa devina etapa pentru diviz 1 a Campionatului National de Viteza in Coasta.” declara Adrian RASPOPA.

 

Ma bucur pentru toata atmosfera creata in jurul Orasului Darmanesti si pentru o etapa desfasurata fara probleme atat pentru piloti, cat si pentru organizator si toti cei implicati in acest eveniment. Speram ca acest eveniment sa creasca si sa puna pe harta motorsportului orasul Darmanesti.” declara Constantin TOMA, primarul Orasului Darmanesti.

 

ACS Rally Spirit a organizt in acest an, in premiera, Trofeul Valea Uzului – Darmanesti, in perioada 7-8 august 2020. Intrecerea a contat ca cea de-a cincea etapa in Campionatul National de Viteza in Coasta Divizia 2. 

 

Partenerul principal al competitiei a fost Primaria Orasului Darmanesti din județul Bacău, care a asigurat tot sprijinul necesar organizatorului Adrian RASPOPA, presedintele ACS Rally Spirit.

 

Parteneri oficiali: Primăria Orasului Darmanesti.

Parteneri principali: Richter Haus.

Parteneri: Fundatia Padurea de Maine, Hotel Perla, Jidvei.

Parteneri media: Autorally.ro, RallyMax.ro, Autostiri.ro, iasitvlife.ro, megabacau.blogspot.com, MotorsportNews.ro.