Weekend incendiar la Campulung Muscel

Tandarica si taraful „10 prajini” dau culoare etapei de vineri

Se anunta un final de an de exceptie in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2010. Pe langa protagonistii obisnuiti ai intrecerii, in weekendul 22-24 octombrie, pe deja mult-apreciatul Mateias, iubitorii de viteza si adrenalina ii vor putea vedea la lucru pe multiplul campion national de raliuri (dar si detinator al titlului la viteza in coasta) Titi Aur, pe Valentin Porcisteanu si Dan Girtofan, ocupantii pozitiilor doi si trei in recent-incheiatul Campionat National de Raliuri Dunlop 2010.

Cei doi sunt cei mai bine clasati sportivi romani in intrecerea amintita. Si-au mai anuntat deja participarea Florentin Petre, cel care este la un pas de titlul de campion al Bulgariei pe circuit, Giuseppe Rossi (presedintele Retromobil Club Romania), Aldo Sforza (Morgan V8 Supercharged), Calin Popescu-Tariceanu, a carui masina Lancia Fulvia a fost reparata dupa cursa de la Rasnov, dar, pana la ora evenimentului, pot aparea si alte surprize placute.

Evident, de pe lista de start nu vor lipsi nici gladiatorii obisnuiti ai luptelor de coasta. Participarea lui Lucien Hora, noul campion absolut in CNVCD 2010, Paul Andronic (care va veni atat cu masina campioana la H, dar si cu frumoasa Lancia Delta Integrale), Victor Baldescu (Mini Morris), Silviu Dumitrescu, Christian Nistoran, laureatul la Grupa N si in competitia juniorilor, sunt deja certitudini, insa, fara indoiala, pana la ora primului concurs, lista urmeaza sa fie completata si de celelalte nume „grele” ale CNVCD 2010.

Vineri seara, pe 22 octombrie, Hatters Motorsport, alaturi de FRAS, invita toti participantii la Speed Party, o petrecere pentru care Ovidiu Lipan Tandarica si taraful „10 prajini” au pregatit un spectacol special pentru cei prezenti.