Pentru prima oara în România: 48h de SHOW TOTAL pe 4 şi 2 roţi!

48 de ore de show incendiar: Drift în nocturnă, Moto Stunt Ride Show, Drift cu Camionul şi multe alte surprize incredibile, pe 3 şi 4 iulie la Real Pallady în Bucureşti.

4Tuning şi A.R.T.A. (Asociaţia Română de Tuning Auto) organizează în week-endul 3-4 iulie 2010, la Bucureşti, în complexul Real Pallady, primul show de 48h dedicat maşinilor şi motocicletelor.

Timp de două zile, parcarea de la Real va găzdui cele mai puternice maşini din România, cele mai spectaculoase motociclete şi multe alte surprize pe 4 şi 2 roţi. În ziua de sâmbătă va avea loc etapa cu numărul 3 a Campionatului Naţional de Drift, prilej cu care maşini puternice de peste 300 cp se vor confrunta în arta derapajelor controlate. Viteza maximă, viraje strânse şi foarte mult fum din cauciucuri vor ţine cu sufletul la gură spectatorii în prima parte a zilei de sâmbătă.

O altă premieră pentru România o constituie driftul nocturn. Finala etapei de Drift se va desfăşura sâmbătă noapte, începând cu ora 21. În finală se vor confrunta cele mai tari maşini conduse de cei mai iscusiţi piloţi ai României, într-o simfonie de viteză, zgomot de evacuare şi turbine, totul la lumina farurilor şi a nopţii.

Noaptea plină de adrenalină continuă cu un spectacol inedit – Moto Stunt Ride Show. Cascadori veritabili vor face demonstraţii pe motociclete, ducând rezistenţa acestora la limită. Stunterii vor face show pe câte o roată, burnout, îndemânare extremă, anvelope incendiate şi multe alte elemente de risc maxim, totul pentru public. Stunt Ride Show are loc sâmbătă, începând cu ora 23:00.

În plus, ziua de sâmbătă păstrează multe surprize pentru pauzele dintre evoluţiile şoferilor şi motocicliştilor.

Duminică, show-ul revine pe 4 roţi. Maşinile de drift vor face demonstraţii de îndemânare, într-un show liber. Maşini învârtite în jurul unei domnişoare sexy, în jurul altei maşini, cerculeţe în tandem, burnout colectiv şi cursă în tandem cu 3-4 maşini nu vor lipsi. În plus, spectatorii doritori de o supradoză de adrenalină vor putea participa la Taxi-Drift. Aici vor putea simţi pe pielea lor ce înseamnă să alergi cu o maşină puternică din Campionatul de Drift.

Tot duminică, parcarea de la Real Pallady va fi luată cu asalt de camioane! Cine a mai pomenit de drift cu camionul? Ei bine, la 48h SHOW veţi putea vedea ce înseamnă drift cu un cap-tractor ce cântăreşte câteva tone. Incredibil, dar adevărat! Cine scoate mai mult fum – maşina sau camionul? Vom afla la 48h SHOW! În plus, nici duminică nu vor lipsi demonstraţiile de Stunt Ride oferite de cascadorii pe 2 roţi.

“48h SHOW este o premieră pentru România. La 48h SHOW vom avea cele mai tari demonstraţii date de maşini, motociclete şi camioane, iar publicul va avea multe surprize. Vom vedea cu toţii LIVE lucruri nebănuite pe care le poate face o maşină sau o motocicletă, lucruri la care nu ne-am putea gândi niciodata” spune Graţian Sonu, 4tuning.

48h SHOW este primul show complet cu maşini şi motociclete din România ce are loc pe o perioadă întinsă de 48 de ore, zi şi noapte.

Evenimentul are loc la Real Pallady, pe bv. Theodor Pallady nr. 51.