Ursii fac legea

31 de piloti s-au inscris astazi in cea de-a sasea etapa a Campionatului National de Drift. Chiar daca la aceasta editie au participat si piloti din afara Romaniei nu mai putin de 11 piloti romani s-au calificat in Top 16. Locatia folosita in premiera in CND a gazduit un traseu mai mult de viteza decat tehnic, pilotii reusind initializeri in treapta a patra de viteza a masinilor de concurs. 

 

Castigator la finalul zilei a fost Calin Ciortan care isi pastreaza astfel sefia in clasamentul general. El a reusit sa treaca in finala de Ravan “DOI” Tica, care piloteaza, la fel ca si Calin, un BMW E30. Cei doi piloti au venit la aceasta etapa cu revizii serioase la masinile de concurs. Razvan revine cu acest rezultat la evolutiile bune cu care acesta ne obisnuise inca de anul trecut.

 

Ultimul loc al podiumului i-a revenit pilotului din Piatra Neamt, Catalin Trifan. El repeta astfel rezultatul obtinut anul trecut la etapa de la Prejmer, unde a fost cel mai bine clasat pilot roman. Catalin, care a debutat anul trecut in CND, a reusit la volanul masinii sale BMW E30, sa se implice in lupta la varf in clasamentul general.  

 

Maine pilotii se vor reintoarce pe traseul de concurs acolo unde va avea loc etapa de drift contand in campionatul King Of Europe. Conationalul nostru Calin Ciortan se situeaza in acest moment pe locul al doilea in clasamentul general dupa italianul Francesco Conti si daca va reusi sa repete si maine rezultatul obtinut astazi, poate prelua si sefia clasamentului KOE. 

One thought on “Ursii fac legea”

Comments are closed.