Giancarlo Fisichella la Băneasa Shopping City

Sâmbătă, 22 mai, începând cu ora 14:30, în parcarea Băneasa Shopping City, pasionatii de Formula 1 îl pot vedea pe Giancarlo Fisichella într-o demonstratie spectaculoasă cu un model Ferrari 458 Italia.

Sorin “HAI” Ene va fi prezent in cadrul acestui eveniment organizat de Băneasa Shopping City alaturi de Marius Mitrache (KNS) la o demonstratie incendiara de drift asa cum ne-au incantat cei doi de fiecare data.

De asemenea veti mai putea vedea un târg de motociclete si accesorii, jocuri si concursuri cu si pentru motociclisti si o serie de cascadorii pe motor executate de Dinu Sorin Marius (Axa) si Julian Rădută, demonstratii realizate de pilotul de raliu Manu Mihalache (Mitsubishi), toate fac parte din programul special din weekendul 22-23 mai. Gazda celor două zile de evenimente este Cabral Ibaka.

In weekend-urile 22-23 si 29-30 mai, cei pasionati de sigurantă si performantă vor avea ocazia să testeze adevăratul 4X4. Aceştia vor putea descoperi modelele Subaru în cadrul SUBARU URBAN TEST pe un traseu special amenajat în incinta Băneasa Drive In Cinema.

Desi a pregătit vizitatorilor săi un weekend plin de adrenalină, centru comercial militează pentru un comportament responsabil în trafic. Marșul pentru Respect în Trafic din ziua de 22 mai, organizat cu sprijinul Politiei Rutiere si destinat motociclistilor va avea ca punct de sosire Băneasa Shopping City.