Presedintele FRAS, Ovidiu Mazilu, invitat duminica la Studioul Formulei 1

Maine, incepand cu orele 14:00, pe TVR 2, postul care gazduieste transmisiunile curselor de F1 pe perioada Campionatului Mondial de fotbal, se va difuza emisiunea “Studioul Formula 1”.

Alaturi de Radu Grozea, realizatorul emisiunii, in studio se vor afla domnul Ovidiu Mazilu, presedintele Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, domnul Lucian Stefan, presedintele clubului Skat Kart, si Mihai Marinescu, tanara speranta a automobilismului romanesc, pilot care activeaza in F2. Cei patru vor face avancronica Marelui Premiu al Europei la F1, dar vor discuta si despre viitorul automobilismului sportiv din Romania.

Telespectatorii vor avea ocazia sa vada in studio, pe langa un kart cu care se concureaza in campionatul de karting, si 2 masini propaspat sosite de la Cluj, acolo unde s-a desfasurat in acest weekend cea de-a patra etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2010. Este vorba de:

CITROEN C2R2 – echipaj Filip/Iancu – vicecampion in 2009 la Grupa A si ocupant al pozitiei a patra in acest sezon ALPINE A110 – pilot Horia Popescu – masina care ocupa locul 1 in recent infiintata Grupa I, rezervata masinilor istorice, in cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2010.