TVR nu va mai transmite Formula1 din 2011

Din 2011 postul national de televiziune nu va mai transmite Formula 1, Digi Sport preluand drepturile de televizare a Marelui Circ..

Postul de televiziune Digi Sport, aflat in proprietatea operatorului de telecomunicatii RCS-RDS a cumparat drepturile de televizare, urmand ca din 2011 sa transmita 3 sezoane din Formula 1, pana in 2013.

Unul din motivele pentru care TVR a renuntat la drepturile de televizare a Marelui Circ fiind audienta relativ scazuta pe care postul a avut-o, rating-ul situandu-se intre 1,5% si 2,6% in anul 2009.

Numele comentatorilor pentru urmatoarele 3 sezoane nu este inca cunoscut, dar potrivit unor anumite surse, Victor Bonifaciu si Mihai Alexandrescu, celebrii comentatori ai TVR-ului nu se regasesc in grila postului Digi Sport.

4 thoughts on “TVR nu va mai transmite Formula1 din 2011”

 1. Si daca am Dolce unde vad formula 1
  trebuie sa-mi schimb cablul
  o prostie
  DAN NEGOESCU BRASOV

 2. Platim abonament degeaba la tembeliziunea nationala. Sant fan F1 de mic si asa ma uitam si eu la tvr1(special cu litere mici) pacat……, specific pentru Romania

 3. de ce nu sepoate reglementa situatile cu posturile tv pe cablu sa nusi bata joc de noi ca siasa e vai de noi suntem batjocorit de guvernul aceast fara 7 clase numai interese pentru ciolane formula 1 este un sport foarte interesant si deosebit
  ce ne facem care nu avem digi sport?

Comments are closed.