Inceput cu victorie in Raliul Targa Florio

Marco Tempestini si Dorin Pulpea au inceput Raliul Targo Florio cu o victorie, in IRC Production Cup, pe super speciala Citta di Palermo. Pentru echipajul Napoca Rally Academy urmeaza insa doua zile extrem de dificile in Raliul Targa Florio.

 

Dupa testele din Italia, totul a functionat perfect pentru Marco Tempestini si Dorin Pulpea in debutul Raliului Targa Florio. „Imi plac foarte mult probele speciale din Sicilia. Sunt similare cu cele din Romania, doar ca aici sunt mult mai multe viraje. In shakedown am incercat setari diferite si am obtinut al doilea timp ceea ce nu este rau”, a spus Marco Tempestini, inaintea startului in Raliul Targa Florio.

Etapa a cincea din Intercontinental Rally Challenge a inceput joi seara cu superspeciala Citta di Palermo cu o lungime de1,65 kilometri. „A fost o proba foarte ingusta si a fost putin mai dificil pentru noi mai ales pe acele de par, dar toata lumea s-a confruntat cu aceleasi probleme. Pentru moralul nostru este un succes important. Suntem pe 1 lin IRC Production Cup si pe 12 la general, dar raliul adevarat incepe vineri”, a spus Marco Tempestini.

 

Vineri, in ziua a doua a Raliului Targa Florio, echipajul Napoca Rally Academy are de parcurs ceva mai mult de80 kilometriimpartiti in 6 probe speciale.