Lotus Exige R-GT la Geko Ypres Rally

Asa cum anuntam in urma cu ceva timp Lotus isi va face debutul in raliuri, mai exact in etapa belgiana Geko Ypres Rally ce va avea loc in perioada 21-23 iunie si care va conta in challengerul intercontinental de raliuri.

Dupa ce au efectuat mai multe teste in Italia, la inceputul anului, Lotus International Team isi va face debutul oficial cu aceasta ocazie, in cursele de raliu. Portughezul Bernardo Sousa secondat de Corrado Mancini vor fi cei care vor testa cu aceasta ocazie noua suspensie, modificarile de electronica si noile anvelope Michelin, astfel incat masina sa fie pregatita pentru intrarea in European Rally Championship si Intercontinental Rally Challenge.

Claudio Berro, director Lotus Motorsport, declara: “Dezvoltarea modelului Exige R-GT merge bine si intre timp asteptam noi clarifcari de la FIA pentru clasa GT, pe care se pare ca le vom afla dupa intalnirea Consiliului Mondial de Motorsport (WMSC) care va avea loc pe 15 iunie. Dar pana atunci ne pregatim pentru etapa de la Ypres, ocazie cu care vom efectua kilometrii importanti si vom arata celor implicati in raliuri acest model spectaculos.

 

[nggallery id=298]