Magalhaes va beneficia de teste suplimentare in Sardinia

Bruno Magalhaes este increzator intr-un rezultat bun in Raliul Sardiniei, acesta urmand sa beneficieze de teste suplimentare martea viitoare.

Pilotul echipei Peugeot Sport Portugal, a acumulat puncte in toate cele 4 runde din Intercontinental Rally Challenge si urmareste un rezultat bun si in Sardinia, etapa ce va avea loc intre 4 si 6 iunie.

“Trebuie sa testez mai mult masina pentru a-mi imbunatati performantele iar testele din Sardinia sunt necesare” a afirmat pilotul portughez in varsta de 29 de ani. “Nu am mai pilotat pe macadam din luna martie in Argentina, deci va fi bine sa beneficiez de teste chiar inainte de startul raliului. In Argentina datorita pietrelor si denivelarilor, setarile noastre au fost afectate, iar acuma trebuie sa le imbunatatim” a afirmat Magalhaes.

Pilotul se va pregati pentru Raliul Italiei urmarind si runda a 6-a din WRC ce are loc in Portugalia, intre 27 si 30 mai. Acesta a luat parte la acest raliu in 2008 si se afla in lupta pentru un loc pe podium, cand o pana l-a facut sa abandoneze.

“Merg in Portugalia pentru a vedea masinile, pentru ca acest raliu are loc in tara mea natala” a afirmat Magalhaes. “Mi-ar placea sa ma aflu pe probe si sa pilotez, dar este imposibil pentru ca timpul nu ne permite si nu avem decat o masina disponibila” a concluzionat Magalhaes.

Foto: flickr.com