Publicitate

Pe data de 9 decembrie BMW Welt a gazduit la Munchen premiera europeana a celui mai nou film din seria Misiune Imposibila. Actorul, care deja se identifica cu numele acestei serii de succes, Tom Cruise a fost prezent alaturi de partenerii sai din film Paula Patton si Simon Pegg pe covorul rosu pregatit in locatia BMW Welt, care beneficiaza de o arhitectura ultra moderna fiind in ton cu ultimele gaget-uri cu care ne-au obisnuit producatorii seriei “Mission: Impossible”.

Joi, 15 decembrie, am fost invitati de catre BMW Romania la avanpremiera filmului “Mission: Impossible – Ghost Protocol”. Din pacate Tom Cruise nu a putut fi prezent, insa locul i-a fost tinut cu brio de Alexandru Seremet care alaturi de colegii sai s-a dovedit din nou a fi o gazda perfecta.   

 

Filmul este invadat practic de modelele BMW precum X3, seria 6 convertible, noul seia 1, precum si prototipul i8 care se anunta a fi gata de productie pana in 2014. Functiile BMW ConnectedDrive precum BMW Head-up Display, atentionare in caz de impact, activarea vocala a functiilor telefonului sau reteaua de navigatie cu harti digitale sunt doar cateva din accesoriile care l-au ajutat pe eroul principal, Ethan Hunt, sa isi duca misiunea la bun sfarsit. Desigur ca de-a lungul aventurii sale trei din cele patru masini BMW au trebuit sacrificate pentru succesul misiunii.  Inca odata BMW se implica intr-un proiect major de la Hollywood stabilind noi standarde in domeniul marketingului.

 

Comentarii

comentarii

Publicitate

One Response to “BMW Romania prezinta Protocolul Fantoma”

  1. Si io care credeam ca au dat cu mucii-n fasole la vreun protocol!… 🙂

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Motorsportnews.ro