Bucharest GP in iulie 2011

In urma anuntului facut de Nic Serbu saptamana trecuta privind desfasurarea cursei din AutoGP in jurul Palatului Parlamentului preconizata a avea loc in iulie 2011 au aparut o serie de controverse despre acest subiect. Echipa Motorsportnews.ro a contactat reprezentantii Auto GP pentru a afla mai multe informatii in incercarea de a aduce fanilor sporturilor cu motor lamuriri privind data si certitudinea ca aceasta cursa va avea loc in Bucuresti.

Filippo Zanier delegatul media din partea Auto GP a avut amabilitatea de a ne raspunde la cateva intrebari privind acest eveniment. Ce a avut de declarat puteti afla din interviul de mai jos

Motorsportnews.ro: Exista vreun contract semnat cu firma dlui. Nic Serbu Bucharest Grand Prix SRL astfel incat acesta sa organizeze cursa Bucharest GP in 2011?

Filippo Zanier: Da, avem contract cu dl. Nic Serbu, iar acesta beneficiaza de intregul nostru suport.

Motorsportnews.ro: Etapa de la Bucuresti din Auto GP este inclusa in calendarul din 2011?

Filippo Zanier: In acest moment calendarul Auto GP nu este finalizat pentru ca este inca prea devreme pentru acest lucru, dar cursa de la Bucuresti va fi cu siguranta inclusa. Cel mai probabil aceasta va avea loc in weekendul din 17 iulie.

Motorsportnews.ro: Traseul stradal din jurul Palatului Parlamentului are omologare FIA? Sau, are nevoie de omologare FIA?

Filippo Zanier: Acest traseu din jurul Palatului Parlamentului a fost omologat in 2007 si 2008 de catre FIA pentru evenimentul de FIA GT, si aceasta omologare va fi valabila si in 2011.

Motorsportnews.ro: Cam cat costa organizarea unei etape de Auto GP in Bucuresti?

Filippo Zanier: Dl. Nic Serbu este cel mai in masura sa va raspunda la aceasta intrebare.

De asemenea s-au facut multe speculatii privind pilotul roman care va fi prezent in aceasta etapa de Auto GP si se pare ca acesta va fi Mihai Marinescu.

foto: autogp.org

5 thoughts on “Bucharest GP in iulie 2011”

  1. ca multe alte lucruri ce intra la capitolul zvonistica. La noi in Romania in general toate lucrurile sunt imprevizible…dar mai ales in automobilism….FELICITARI DRAGII MEI JURNALISTI….in curand sper sa depasim concurenta autorall….:D bafta si ne vedem la iasi….campulung…bucuresti…ce a mai ramas din anul asta.

    1. Multumim . Deocamdata nu ne multumeste pe deplin acest demers, asa ca il vom continua . Din pacate ne putem intalni doar la ultima etapa de Karting de la Bucuresti, la cele de Viteza in Coasta si Raliu nu avem cum sa ajungem .

  2. Felicitari, dintre paginile dedicate stirilor auto-moto sunteti singurii care aveti majoritatea stirilor originale, nu doar copy paste de pe alte pagini sau declaratii de presa. Apreciez si faptul ca acordati atentie atat sporturilor cu motor pe 2 roti cat si pe 4 roti. Poate ar trebui sa fiu reporter special :D, sa va transmit stiri si de la raliu, coasta, karting, etc.

Comments are closed.