Campionatul European de Enduro a ajuns la Comăneşti, Bacău: Cristi Ciocoiu se luptă cu pâraiele!

 

Peste 100 de sportivi au sosit deja în paddock-ul amenajat la intrarea în oraşul Comăneşti de clubul Moto X Cape Bacău, organizatorul etapei cu numărul doi a Campionatului European de Enduro, competiţie care se va desfăşura sâmbătă şi duminică în împrejurimile localităţii. Piloţii celor mai bune echipe de enduro de pe continent au la dispoziţie ziua de mâine pentru înscrieri, urmând ca sâmbătă la ora zece să se dea startul pe un traseu de 70 kilometri, ce include trei probe speciale şi care va fi parcurs în total de şase ori!

 

 

Dintre cei zece piloţi licenţiati ai Federaţiei Române de Motociclism, care participă la concurs, cel mai titrat este Ervin Kovacs, triplu campion naţional la categoria E2. De altfel, sportivul din Odorheiu Secuiesc a fost primul pilot român care anul trecut a punctat în Campionatul European, la etapa din Polonia. La etapa de european de la Comăneşti s-au înscris şi două curajoase românce, este vorba despre Adriana Neaga şi Andrea Goga, campioana naţională en-titre la clasa fetelor.

 

 

Furtuna de vară care s-a abătut ieri asupra Comăneştiului nu i-a luat în surprindere pe organizatori, care se declară pregătiţi pentru cursă. “Colegul nostru Cristi Ciocoiu a intrat cu motocicleta pe traseu, pentru a verifica dacă pâraiele umflate de precipaţii sunt practicabile de către concurenţi, în caz contrar, urmând a se opera modificări de ultim moment”, a declarat Bogdan Andrieş, din partea clubului Moto X Cape Bacău.