Concurs Exporom Auto&Moto Show – Intrebarea 2

Primii doi castigatori care au raspuns corect la intrebarea 1 de saptamana trecuta sunt Bogdan Dumitrache si Nicusor Lazarica, care sunt rugati sa trimita cate un e-mail la [email protected] cu adresa la care doresc sa primeasca invitatia la cea de-a doua editie Exporom Auto&Moto Show.   

afis Exporom 2013

8 invitatii uninominale valabile pe durata celor 4 zile de expozitie isi asteapta in continuare castigatorii. In fiecare saptamana vom extrage prin tragere la sorti, 2 castigatori carora le vom inmana cele doua invitatii.

 

Tot ce aveti de facut este sa raspundeti la cate o intrebare adresata la inceputul fiecarei saptamani din luna aprilie. Raspunsul va fi postat in sectiunea comentarii, tot ce trebuie sa faceti este sa va autentificati cu un cont valabil de Facebook, Twitter sau nume si prenume.

 

Intrebarea 2: La ce numar a ajuns editia din acest an a evenimentului Exporom Auto&Moto Show?

 

In tragerea la sorti vor intra doar raspunsurile postate mai jos in sectiunea comentarii, dupa o autentificare cu un cont valabil de Facebook, Twitter sau nume si prenume. Sambata, 13 aprilie, este ultima zi in care puteti sa postati raspunsul dumneavoastra, urmand ca luni, 15 aprilie sa aflam alti doi castigatori.  

2 thoughts on “Concurs Exporom Auto&Moto Show – Intrebarea 2”

Comments are closed.