Cursa este cursa, indiferent de viteza!

Miscarea inseamna sanatate, iar sanatatea inseamna frumusete si performanta. Napoca Rally Academy, campioana nationala la echipe, va invita sa participati duminica 22 aprilie la Crosul BT din cadrul Maratonului International Cluj-Napoca 2012.

 

Daca la prima editie, cea de anul trecut, la maraton au participat peste 1300 de persoane, anul acesta organizatorii propun concurentilor cateva noutati. Astfel participantii se pot inscrie la nu mai putin de cinci probe distincte: maraton (42.19 km), semimaraton (21.09 km), maraton stafeta (4×10.55 km), cursa copii (2 km) si Crosul Banca Transilvania (6 km).

 

Invitam pe toti fanii raliurilor, si nu numai, sa ni se alature la Crosul BT. Ne bucuram ca acest eveniment nu s-a suprapus cu o etapa de raliuri, astfel incat toti membri echipei sa poata schimba combinezonul de raliuri cu tricourile de maraton. Daca in mod normal alergam pe probele speciale la bordul masinilor noastre de concurs, acum toata lumea are ocazia sa alerge alaturi de noi sau, de ce nu, in fata noastra. a declarat Marco Tempestini.

 

Crosul BT este, daca vreti, un mic cantonament pentru noi, in weekendul urmator 27-29 aprilie urmand sa luam startul in Raliul Timisoarei, a doua etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2012. Clujul Are Suflet este o fundatie a Bancii Transilvania si prin intermediul acesteia, in cei aproape 4 ani de activitate ai fundatiei, peste 1200 de tineri cu varste cuprinse intre 14 si 20 de ani, proveniti din familii cu situatie financiara modesta sau din sistemul de protectie a copilului au primit o sansa de a se reintegra social.a spus si Bogdan Marisca.

 

Crosul Banca Transilvania are o lungime de 6 km iar startul se va da pe 22 aprilie de pe stadionul Cluj Arena la ora 13:20. Participantii vor alerga pe traseul alcatuit din strazile Splaiul Independentei- str G.Cosbuc- str Cardinal I.Hosu- str Sindicatelor- str E. Isac- Splaiul Independentei- Pod Napoca- str 1 Decembrie 1918- Pod Napoca- Splaiul Independentei, sosirea urmand sa se faca tot pe stadionul Cluj Arena.

 

Pe langa promovarea unui mod de viata sanatos prin alergare, Crosul BT are si o componenta umanitara, Banca Transilvania urmand sa doneze Fundatiei Clujul Are Suflet cate 5 euro pentru fiecare participant inscris in concurs.

 

Inscrierile se fac online completand formularul de pe siteul www.maraton-cluj.ro. Kitul de concurs se va ridica sambata 21 aprilie intre orele 11-19 de la Expo Maraton din incinta Cluj Arena.