DACIA Duster in competitia Pikes Peak International Hill Climb

O nouă provocare pentru Dacia, marca Grupului Renault.

În spiritul mărcii, Dacia, recunoscută pentru vehiculele sale cu un raport preţ/prestaţii imbatabil, va participa la cea mai celebră şi exigentă cursă de coastă din lume, la „Pikes Peak International Hill Climb”.

Profitând de experienţa de la Trofeul Andros (unde doi ani la rând Dacia Duster, pilotată de cvadruplul campion mondial de Formula 1 – Alain Prost -, s-a clasat pe locul doi), o versiune special pregătită de către echipele Renault Sport Technologies va participa la această întrecere legendară.

UN PROIECT AMBIŢIOS PENTRU DACIA

După două sezoane în care Dacia Duster Glace a obţinut titlul de vice campion la Trofeul Andros, ambiţiile Dacia pe plan internaţional cresc constant datorită valorilor care i-au generat succesul: marketing de calitate, vehicule fiabile la un preţ accesibil.

Pregătită să facă faţă tuturor provocărilor, Dacia a decis să participe la cea mai celebră cursă de coastă din lume, la Pikes Peak International Hill Climb pe data de 26 iunie, la Colorado în Statele Unite.

În pofida celebrei maxime a baronului Pierre de Coubertin, Dacia nu crede că important e „doar” să participi. Dacia a hotărât să se asocieze cu Jean-Philippe Dayraut, triplu câştigător al Trofeului Andros, unul din starurile de necontestat ale condusului pe gheaţă. În parteneriat cu structura „vip challenge” a lui Jean-Philippe, echipele de la Renault Sport Technologies şi Tork Engineering vor dezvolta o versiune specifică de Dacia Duster de 850 CP adaptată regulamentelor şi constrângerilor foarte severe de la Pikes Peak.

Peste câteva săptămâni vă vom da mai multe informaţii despre specificaţiile acestei versiuni speciale Dacia Duster…

One thought on “DACIA Duster in competitia Pikes Peak International Hill Climb”

  1. ita1981
    4p
    · less than 1 minute ago
    >:)))) "hei, there's the new dacia turbo, it has +800hp. woooow. i bet it smokes your lexus LF-A, dude" :))))

Comments are closed.