Dan Gîrtofan, încredere maximă înaintea Rally Sliven 2019

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza au în weekend, o nouă provocare în ERT – Balkan Trophy: Rally Sliven Bulgaria, pe 28-30 iunie. Penultima rundă a campionatului balcanic, cursa de la vecinii bulgari poate lămuri într-o bună măsură lupta pentru titlul din 2019 sau o poate amâna pentru ultima etapă, Serbia Rally.

Giri și Tudor au făcut recunoașteri pe câteva probe și au oferit primele impresii la cald. „Am reușit să mergem pe doar o parte din probele speciale și pot spune că sunt frumoase, dar mai ales cunoscute. Sunt cele clasice, de acum doi ani, când am mai concuratpe ele. Raliul este unul foarte tehnic, de viteză, cu un asfalt foarte bun. Anul acesta au unit două probe într-una singură, cu o lungime totală de 33 de kilometri, care va conta mult în stabilirea câștigătorilor. Un raliu extraordinar și ne bucurăm tare mult că suntem din nou prezenți la start. Am făcut niște update-uri la mașină, totul este foarte bine pregătit. Sperăm să avem parte de un ritm cât mai bun, care să ne permită să obținem un loc în top”, a declarat Dan Gîrtofan.

 

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza contează în sezonul 2019 pe sprijinul următorilor parteneri: Škoda România, Porsche Finance Group România, Castrol prin Castrol România, Delcar – dealer Škoda Brașov, Mipa și Presto, MHS Truck & Service Brașov.