Erzberg Rodeo Red Bull Hare Scramble

Weekendul acesta s-a desfasurat la Eisenerz, in Austria, cea de-a 16 editie a celei mai grele curse de hard enduro de o zi din lume, Erzberg Rodeo. Ca de obicei in ultimii ani, mai multi enduristi de la noi s-au dus sa se ia la tranta cu “The Iron Giant”, insa anul acesta, ei au fost mai productivi ca niciodata!

Cu un Gas Gas EC 250 Six Days, Ervin Zsolt Kovacs a reusit sa ajunga pana la Check Point 17, sugestiv intitulat “Dynamite”, clasandu-se pe locul 43 din cei 500 de piloti care au luat startul la Hare Scramble!

La Prolog, Ervin a fost pe locul 62 vineri, respectiv pe 75 sambata, din cei peste 1.500 de concurenti veniti din toate colturile planetei! Vestile bune nu se opresc insa aici!

Sorina Sandu a facut senzatie la Prolog, la Lady Cup, unde s-a clasat pe locul trei, pe al sau Gas Gas EC 250 Racing, din cele 32 de concurente, devansandu-si coechipiera de la Red Bull Romaniacs, Daniela Pexa! “Sunt foarte fericita pentru acest rezultat, chiar daca am venit aici sa ma distrez. Este o cursa nebuneasca, la Prolog e vorba de viteza pura, nu prea are de-a face nimic cu enduro. Am primit o piatra din cariera ca premiu” ne-a declarat telefonic Sorina Sandu. 

Ce mai putem spune decat, Ervin & Sorina, YOU ROCK!

Vom reveni in curand cu imagini! Ervin a purtat pe casca o camera oferita de www.actioncamera.ro, asa ca, cu siguranta o sa avem ce vedea!

Marc Sandu