Finala seriei Promo Rally

Promo Rally, seria brasoveana destinata pilotilor amatori, ajunge la etapa finala, care va decide castigatorii celor patru categorii. Ultima etapa a Campionatului Judetean Promo Rally este programata sa se desfasoare duminica, 26 februarie pe circuitul de karting din localitatea Prejmer.

Programul cursei va incepe cu o mansa de recunoastere a traseului, fiind urmat de doua manse de concurs. Pentru stabilirea timpului final, se vor cumula timpii din cele doua manse de concurs. Organizatorii brasoveni si-au propus ca la aceasta etapa, startul sa fie dat in „urmarire”, pe circuit evoluand doi concurenti in acelasi timp.

 

Amfitrionul evenimentului, pilotul Manu Mihalache va reveni la etapa finala in dubla sa postura, cea de pilot si de gazda a evenimentului, acesta evoluand demonstrativ in pauzele dintre manse.

 

Premiile de etapa vor fi asigurate ca si in editia precedenta de partenerul oficial al campionatului, compania Pro-X. De cupe se va ocupa Infinity Trophy, partenerul Auto Blic si pentru etapele din campionatele nationale. Nu in ultimul Promo Rally Pro-X 2016-2017 este sustinut de PRO-X in calitate de partener oficial, de CYCLON MOTORSPORT, Infinity Trophy si de ZIZIN in calitate de parteneri.

 

Concurentii se pot inscrie la Promo Rally IV pana vineri, 24 februarie, cand este si data limita pentru efectuarea platii taxei de inscriere. Pentru mai multe detalii urmariti pagina noastra de Facebook – Promo Rally Brasov.

 

Promo Rally Pro-X 2016-2017 este organizat de Auto Blic si se desfasoara sub egida AJAS- FRAS

Parteneri media: Rock FM si www.autorally.ro