Gratarul de pe acoperisul lumii

 

In data de 18 iunie 2011 se va desfasura pe platoul din apropierea cabanei Capra evenimentul cultural-sportiv “Gratarul de pe acoperisul lumii”. Evenimentul se va desfasura pe baza prezentului regulament, scris si redactat intr-o mare graba, intrucat suntem cu doar o zi inainte de eveniment.

 

 

Sunt admise la acest eveniment orice fel de autovehicule atat timp cat ele transporta cel putin doua persoane.  Este necesar ca in fiecare masina sa fie cel putin doua persoane intrucat una trebuie sa sofeze (nu sa piloteze), iar cealalta sa fotografieze cinci borne kilometrice aflate pe ruta Curtea de Arges – Cabana Capra. Acestea sunt: borna kilometrica 57, borna kilometrica 62, borna kilometrica 82, borna kilometrica 99 si borna kilometrica 107. Toti cei care vor avea consemnate in carnetele de bord( aparatul foto, telefon, etc.) cele cinci fotografii, sunt eligibili pentru premiile puse la bataie de organizator impreuna cu partenerii oficiali.

 

 

Pentru mai multe clarificari consultati hartile nationale, dati zoom pe Transfagarasan si vizualizati zona. Toti cei care vor parcurge drumul spre Capra sunt rugati sa arate respect pentru toti cei care lucreaza la asfaltarea soselei. Sunt binevenite aplauzele, incurajarile, cadourile si strangerile de mana calduroase. Acolo chiar s-au facut eforturi mari.

 

 

Se vor premia cele mai spectaculoase gratare, dar si cele mai inventive si cele mai ecologice.

 

 

Cabana Capra va functiona ca centru de presa, secretariat, birou oficial de inscriere dar mai ales centru de colectare a unei mese satioase.  Pentru cei care nu au gratare, pentru membri ai federatiei, reprezentanti ai partenerilor, membri ai echipajelor sportive si staff-ul acestora, organizatorul evenimentului si Cabana Capra vor organiza un gratar separat, chiar la Cabana Capra.

 

 

Evenimentul “Gratarul de pe acoperisul lumii” se va incheia in Pitesti, la Clubul Illusion, unde Horia Brenciu va concerta alaturi de HB Orchestra de la ora 22.00.  Dupa concert, cei care sunt rupti de somn si de distractie se vor putea caza la Hotel Muntenia sau Hotel Victoria din Pitesti la tarife preferentiale, afisate pe site-urile www.victoriahotel.ro si www.hotelmuntenia.ro .

 

 

Program

17 iunie  – 13:00 publicarea regulamentului, Bucuresti

18 iunie – 10:00 – 14.00 inscrieri in concurs, verificari tehnice si administrative, Cabana Capra

18 iunie – 14:00 publicarea listei de participanti, Cabana Capra

18 iunie – 14:30 deschiderea oficiala a concursului, la Cabana Capra spre Balea lac

18 iunie – 14:30 – 17:30 prima si singura mansa de concurs “Cel mai curat si mai spectaculos  gratar”

18. iunie – 18:00 afisarea rezultatelor provizorii, Cabana Capra

18 iunie –  18:30 premierea celor mai bune sase gratare

18 iunie – 19:30 inchiderea parcului “Gratarul de pe acoperisul lumii” si coborarea spre Club Illusion

18 iunie – 22:00 party la Club Illusion cu Horia Brenciu

 

Descriere traseu

 

A Lungime totală Cat te tine rezervorul
B Numărul probelor speciale 1
C Lungimea totala aproximativa(Bucuresti – Capra – Bucuresti ) 420 km
D Lungime totala aproximativa(Pitesti – Capra – Pitesti) 230 km
E Lungimea totala aproximativa(Campulung  Muscel – Capra – Campulung Muscel ) 220 km
F Suprafata de rulare Asfalt (mare grija si respect pentru muncitorii care inca asfalteaza )
G Procent 96,26 % distractie si relaxare

 

ATENTIE!

–          de la Curtea de Arges pana la Capra nu exista nicio statie de alimentare, deci verificati rezervoarele masinilor inainte de a incepe urcarea

–          nu uitati sa luati cu voi saci de gunoi, Transfagarasanul trebuie sa ramana neschimbat dupa trecerea noastra

–          circulatia pe Transfagarasan este deschisa publicului doar pana la cabana Capra. Daca cei de la Drumurile Nationale vor reusi deschiderea tunelului pana sambata, se va putea trece si in partea Nordica a versantului. La momentul scrierii acestui document, traseul nu este deschis.

Pentru orice alte lamuriri sunati la 0744.83 14 14 – Andrei Mitrasca

One thought on “Gratarul de pe acoperisul lumii”

Comments are closed.