Luca Rossetti isi apara prima pozitie in Raliul Poloniei

Informatia despre prezenta lui Luca Rosseti la startul Raliului Poloniei, a treia runda din Campionatul European de Raliuri, a fost asteapta cu mult interes  timp de cateva zile.

Confirmarea prezentei pilotului la acest eveniment, subliniaza forma buna a italianului, obtinuta dupa Raliul 1000 Miglia, dar si datorita succesului in Croatia, acum cateva saptamani, impresionand fanii cu stilul sau de a pilota.

Fanii polonezi vor putea  si ei sa admire abilitatile pilotului italian pe probele speciale din Raliul Poloniei. Luca Rossetti va participa la Raliul Poloniei cu un Abarth Grande Punto S2000 al echipei Procar. Rossetti a avut parte de o luna dificila, participand cu Abarth-ul Grande Punto S2000 in Campionatul European de Raliuri, dar si campionatul sau national, castigand Raliul Adriatic si preluand astfel prima pozitie in Campionatul Italian de Raliuri.

Luca Rossetti a demonstrat deja de ce este capabil in Polonia in Raliul Barborka in decembrie 2009, unde a lasat amintiri frumoase atat ca pilot cat si ca om.

Participarea la a treia runda din Campionatul European a fost posibila datorita Fiat Auto Polonia, precum si a sponsoriilor lui Luca Rossetti, Omnia Energy di Vita, Damaplast, Champagne de Vilmont, Cartiere Capostrada si Usag.

Luca Rossetti a declarat: “dupa Raliul Croatiei, cu Procar si United Business, am decis sa participam la etapa din Polonia pentru a ne apara prima pozitie in Campionatul European; in decembrie la prima mea vizita in Polonia, m-am indragostit de frumoasele peisaje si de caldura faniilor. Obiectivul nostru este sa nu dezamagim fanii si profesionistii in domeniu, care asteapta cu interes intoarcerea mea”.

Tot ce mai ramane de facut, este ca pilotul sa aibe parte de o etapa fara probleme si sa continue succesul de pana acum.