Luca Rossetti va lua startul la Raliul Turciei, a 5-a runda din Campionatul European de Raliuri

In 2008, Luca Rosetti ataca cu multa incredere  pentru prima data in cariera sa, probele speciale de macadam din Turcia, eveniment ce a facut parte din Intercontinental Rally Challenge precum si in Campionatul European de Raliuri, pilotul italian obtinand o frumoasa si memorabila victorie.

Dupa 2 ani, Luca Rossetti revine in Turcia cu dorinta de a avea o evolutie buna in fata fanilor, precum si de a-si pastra avansul in sezonul 2010 din Campionatul European de Raliuri.

Profesionistii raliurilor din Turcia, au fost atat de impresionati de abilitatile pilotului italian, incat i-au oferit lui Luca sansa de a pilota in Raliul Turciei cu un Abarth Grande Punto Super 2000 al echipei Pegasus apartinand lui Cem Acar cu sprijinul echipei de service Factory Speed Turcars, aceasta fiind o mare satisfactie pentru United Business, care se ocupa de managementul pilotului Abarth.

Dupa Raliul Poloniei, este randul spectatorilor turci pentru a admira stilul de pilotaj al pilotului italian, care cu siguranta va face spectacol pe probele speciale.

Participarea in a 5-a runda a Campionatului European de Raliuri a fost posibila datorita partenerilor : Usag, Damaplast, Di Vita, Champagne de Vilmont precum si Omnia Energy.

Luca Rosetti fiind foarte fericit de participarea in Raliul Turciei a afirmat: “sunt foarte bucuros ca am semnat aceasta intelegere, Turcia este o tara care imi place foarte mult si care imi aduce aminte de victoria din 2008, bonusul este ca in acest an, am ocazia sa lucrez alaturi de 2 prieteni, Cem Acar si Yusuf Aramaci.”

“Vreau sa le multumesc in mod special pentru oportunitatea care mi-au acordat-o si voi face tot posibilul sa am o evolutie buna in acest raliu, precum si de a-mi apara pozitia in Campionatul European de Raliuri”.

Raliul Turciei va avea loc pe data de 24 iulie, la Istanbul.

Foto: flickr.com