Cupa Romaniei la dirt-track Sibiu 2012

Spectaculosul sport cu motor pe doua roti cazut in anonimat in ultimii ani a inceput cu dreptul noul sezon 2012. Sambata in prezenta a peste 1500 de spectatori stadionul Vointa din Sibiu a gazduit Cupa Romaniei la Dirt-Track in 2012. Pe langa concurentii romani componenti ai echipelor CSTA Bucuresti, CS Vointa Sibiu si CSM Braila, trei piloti componenti ai lotului bulgar au fost prezenti la Sibiu. Au lipsit doi piloti din Germania si unul din Ungaria din motive personale insa cu siguranta ii vom vedea in etapele campionatului care urmeaza in acest an.

Victoria a fost obtinuta de sportivul bulgar Milen Manev, fiind urmat de  Toma Alexandru si Fanica Popa care a incheiat podiumul. Am avut parte si de o coliziune intre bulgarul Hristo Hristov si conationalul nostru Eugen Iancu din fericire ambii piloti scapand nevatamati si exceptand acest eveniment organizarea a fost la inaltime, startul competitiei dandu-se la ora 11 la care era programat.  In prima jumatate a competitiei pista s-a dovedit a fi dificila din cauza cantitatii mari de apa, dar pe masura ce mansele s-au derulat sportivii au facut manse din ce in ce mai bune si organizatorii au reamenajat in permananta pista de concurs, oferind un cadru perfect pentru piloti.

 

Urmatorul eveniment dedicat Dirt-Track-ului va fi etapa din campionatul Bilateral European si va avea loc la Braila in perioada 12-13 mai.

 

Mai multe detalii pe Motospeed.ro

 

Credit Foto: Nicusor Lazarica

 

[nggallery id=286]

2 thoughts on “Cupa Romaniei la dirt-track Sibiu 2012”

Comments are closed.