Show total de motocross pe malul Dunării


Dementor KTM Motocross Cup a început sâmbătă, 21 aprilie, pe circuitul de la Prundu, judeţul Giurgiu, pe o vreme superba, cei mai buni piloţi de motocross ai României făcând spectacol în faţa a 4.000 de spectatori. Micuţii Marius Achim (AMC Bogdan Sibiu) şi Benedek Kadar (Sugaş Sfântu Gheorghe) sunt cei care au făcut primii paşi către premiile care vor fi acordate după cele şase etape câştigătorilor claselor 50 şi respectiv 65 cc: câte o motocicletă KTM, un SX 50 şi un SX 65.

 

La clasele mari, George Căbăl (Vectra Zărneşti) este pilotul care s-a impus în ambele manşe la MX2, tânărul care anul acesta se pregăteşte să îşi susţină  examenul de bacalaureat  la liceul braşovean Johannes Honterus, declarându-se încântat de felul în care s-a prezentat circuitul, dar şi de organizare: “Pot să spun că aceasta a fost cu adevărat prima cursă de motocross a sezonului”, declara el după festivitatea de premiere.

 

La clasa MX1, fraţii Adrian şi Julian Răduţă (Top Cross TCS) au câştigat fiecare câte o manşă, dar pentru că Adrian a reuşit un rezultat mai bun în manşa doi, în ciuda unei căzături extrem de spectaculoase, el este cel care urcă pe prima treaptă a podiumului. Locul trei la aceeaşi clasă a fost ocupat de Mihai Stoichescu (Moto Extrem Lugoj), titratul pilot bănăţean declarându-se şi el impresionat de nivelul de organizare şi de premiile cu care au fost răsplătiţi sportivii.

 

Spectacolul de motocross va continua pe 19 mai, pe circuitul de la Gorgota-Ciolpani, în etapa a doua a Dementor KTM Motocross Cup.

 

Clasament Dementor KTM Motocross Cup, etapa 1, Prundu, 21 aprilie

 

MX2
Loc/Nume/Club/Total

1.Cabal George (Vectra) 50
2.Cojaru Ionut (Vectra) 40
3.Arvantis Jorgo (Grecia) 38

 

MX1
1.Raduta Adrian (Top Cross TCS) 47
2.Raduta Julian (Top Cross TCS) 45
3.Stoichescu Mihai (Moto Extrem) 40

 

50 CC

1.Popovici Marius Achim (AMC Bogdan) 50
2.Manta George Iulian Lido (Xtreme Campina) 44
3.Marinescu Cristian (Vectra) 40

 

65 cc
1.Kadar Bendek (Sugas) 47
2.Szfarli Hunor (ORT Race Ojdula) 43
3.Poponut Andrei Emil (Steaua Bucuresti) 42

 

85 cc
1.Corbea Ionut (Top Cross TCS) 50
2.Gradinaru Alex Florin (CSM Bucuresti) 44
3.Stanescu Mihai Andrei (Top Cross TCS) 40

 

Veterani
1.Popescu Ciprian (Dual Racing) 50
2.Nagy Daniel (Steaua Bucuresti) 44
3.Nicolescu Marius (Top Cross TCS) 40

 

Amatori
1.Staicu Ciprian (Top Cross TCS) 50
2.Demeter Laszlo ( Sugas) 44
3.Urszuly Harold Attila (Sugas) 38

Comentarii

comentarii