Dirt-Track la Braila 2014 – Rezultate si Galerie foto

Campionatul National Individual de Dirt-Track a gazduit la Braila pe 31 mai, etapele a III-a dedicata Juniorilor si etapa a IV-a dedicata seniorilor. Dupa ce etapa a fost amanata cu o saptamana, programata initial pe 24 mai, un total de 20 de concurenti s-au aliniat la start, prezenta sportivilor straini in cadrul competitiei fiind diminuata.

DSC_1165

In jurul orelor 15.00 s-a dat startul in competitia juniorilor unde a reusit sa se impuna Gabriel Comanescu alergator al clubului CSM Braila, fiind urmat de colegul sau de club Andrei Popa, iar podiumul a fost completat de Ionel Valeanu de la CSTA Bucuresti.

 

Seniorii au intrat pe zgura stadionului incepand cu ora 16.30, unde Alexandru Toma de la CSM Braila a reusit sa urce pe prima pozitie a podiumului, dupa ce adversarul sau principal bulgarul Milen Manev nu a putut lua startul in toate masnele de concurs. Adrian Gheorghe de la CSTA Bucuresti a terminat pe pozitia a doua, iar cea de-a treia pozitie a podiumului i-a revenit lui Gabriel Comanescu.

DSC_1409

In clasamentul general conduce Alexandru Toma cu 56 de puncte fiind urmat de Adrian Gheorghe cu 50 de puncte.

 

Urmatoarea oprire a Campionatului National Individual de Dirt-Track va avea loc pe stadionul Vointa din Sibiu in data de 21 iunie.

 

Partener: Motospeed.ro

Foto : Nicusor LazaricaMotospeed.ro