Nasser Al-Attiyah va pilota un MINI ALL4 Racing in Dakar 2014

Cu doar o luna si ceva ramasa pana la startul editiei 2014 a Raliului Dakar (5 ianuarie) cei de la X-raid si-au intarit randurile prin cooptarea lui Nasser Al-Attiyah in cadrul echipei. Castigatorul editiei Dakar din 2011, Al-Attiyah va pilota modelul MINI All4 Racing alaturi de copilotul sau Lucas Cruz. Al-Attiyah nu alearga prima oara pentru cei de la X-raid el fiind prezent in cadrul echipei in perioada 2005-2009.

Dakar2014 Nasser

Sunt incantat ca revin alaturi de cei de la X-Raid dupa atatia ani. Cu victoriile obtinute in 2012 si 2013, X-raid a demonstrat ca modelul MINI All4 Racing este o masina fiabila si competitiva. A fost o decizie usoara si abia astept sa lucrez cu echipa in anii ce vor urma.” declara Al-Attiyah.

 

Mereu am fost cu ochii pe Al-Attiyah si atunci cand proiectul sau a intampinat dificultati am decis sa ii oferim sansa de a pilota un MINI All4 Racing. Dakar-ul devine din ce in ce mai competitiv cu fiecare an, in special pentru buggy-uri care au mai multe avantaje in privinta regulamentului. Sa poti sa te impui cu un model 4×4 ai nevoie de o echipa puternica. Si cu Stéphane (Peterhansel), Nani (Roma), Nasser, Orly, Krzysztof si Vladimir avem un line-up foarte bun.” incheia directorul echipei X-raid, Sven Quandt.