NISMO a implinit 30 de ani

Nissan celebreaza astazi divizia de performanta a companiei, NISMO. 30 de ani de inginerie inovativa vor fi sarbatoriti prin munca si anume printr-o serie de evenimente de motorsport in Europa si pe continentul american.

NISMO HQ

Incepand cu anul 1984 inginerii NISMO au dezvoltat o serie de proiecte performante, iar apogeul il reprezinta in prezent noul model Nissan GT-R LM NISMO, care va concura la categoria LM P1 in cursa de 24h de la Le Mans din 2015, pentru prima oara in ultimii 17 ani. 

Nismo Celebration Japan

Incepand cu primul presedinte al companiei NISMOYasuharu Namba, succesul de astazi se datoreaza muncii sustinute si sacrificiului facut de predecesorii nostri. Si evident ca acest lucru nu ar fi fost posibil fara sustinerea fanilor sponsorilor si companiilor care au fost alaturi de noi atata vreme. Pentru acest lucru vrem astazi sa le multumim tuturor pentru sustinerea de-a lungul timpului.” declara Shoichi Miyatani, presedinte NISMO. El continua: “Inca de la infiintarea companiei in urma cu 30 de ani toata lumea a lucrat la construirea succesului si a performantelor din curse. Pe baza acestor performante si a succesului obtinut NISMO a devenit acum un simbol al performantei Nissan.” 

 

Sarbatoarea NISMO a inceput astazi la sediul companiei in orasul Yokohama din Japonia unde sunt prezentate cateva proiecte care au atras atentia publicului in cei 30 de ani. 

NISMO 30