Trofeul Câmpulung Muscel 2014: Împreună promovăm Argeşul!

Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv şi cu sprijinul tradiţional al Primăriei Municipiului Câmpulung Muscel, propune pasionaţilor de motorsport să îşi dea întâlnire, în perioada 20-21 septembrie, pe traseul Lereşti-Voina, în zona barajului Râuşor, drum turistic recent modernizat cu fonduri europene, pentru o competiţie plină de suspans şi adrenalină.

conferinta trofeu campulung CJ Arges

Trofeul Câmpulung Muscel 2014, eveniment susţinut şi promovat de către Consiliul Judeţean Argeş, contează ca etapa a VII-a în cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop.Cel mai important eveniment din lumea motorsportului organizat în Argeş va aduce la start principalele nume din pilotajul sportiv românesc şi, bineînţeles, modele de excepţie ale unor producători auto de renume.

 

Elita pilotajului sportiv românesc prezentă la Trofeul Câmpulung Muscel 2014

Înainte cu două zile de finalizarea înscrierilor, peste 40 de piloți au confirmat prezența, printre ei numărându-se principalii candidați la câștigarea titlului de Campion Național: Lucien Hora, Ovidiu Zaberca, Armando Battocchi sau Paul Andronic. Materialul de concurs este și el unul reprezentativ: două modele Ferrari, monopostul Lola, dar și categoria mașinilor istorice vor face deliciul spectatorilor.

 

Bucuraţi-vă de spectacol în siguranţă!

Datorită faptului că motorsportul este extrem de spectaculos dar în același timp și foarte periculos, organizatorii fac apel la spectatori să respecte indicaţiile forțelor de ordine prezente pe traseul de concurs și să nu se poziționeze în zone interzise prin marcajele specifice amplasate în acest sens, pentru a se bucura de spectacolul cailor putere în condiții de maximă siguranță!!!

 

Restricţii de trafic

Anunţăm participanţii la trafic că drumul judeţean 734 Lereşti- Voina va fi închis circulaţiei sambătă şi duminică  (20 şi 21 septembrie ) între orele 7 şi 19, de la borna kilometrică 8. În cazuri de urgenţă, circulaţia se poate redeschide.

 

De asemenea, vă informăm că este util ca cei care vin la Câmpulung dinspre Pitești să ia în calcul o întârziere de cel puțin o jumătate de oră, datorată lucrărilor de reabilitare şi modernizare a DN 73 Piteşti- Câmpulung- Braşov.

 

Parteneri ai evenimentului: SILDVB, Primăria Com. Lereşti, OMNIASIG, Pasteur Caroseria, DJTS Argeş, Neste Automotive, Pentarom, Kilicom, Magic Safe Security! Spectacol şi adrenalină la Câmpulung Muscel!

 

CNVC_Acreditare_media_Campulung