CITROËN DS3 ESTE „MASINA TOP GEAR A ANULUI”

Unii spun ca Citroën DS3 nu este doar cea mai buna masina din clasa mica, ci este chiar masina anului. Cei de la TopGear sunt cu siguranta de acord cu acest lucru. Citroën DS3 nu este doar „Masina Mica a Anului”, ci a primit si mult ravnitul premiu de „Masina Anului”.

DS3 a reusit sa invinga marci de prestigiu, incluzand aici Jaguar, Bentley, Honda, Peugeot, Bugatti, Pagani si Koenigsegg in lupta pentru a deveni „Masina TopGear a Anului”.

TopGear spune: „DS3 este o combinatie excelenta intre abilitate, pasiune si accesibilitate din punctul de vedere al pretului incat este imposibil sa o ignori.  Este extrem de greu sa-i gasesti ceva de reprosat. Multe masini se simt de parca ar fi derivate din altceva. Nu este si cazul lui DS3, „Masina TopGear a Anului” . Este o masina completa si plin de abilitati. La naiba, e un triumf!”

Tinand cont de nivelul adversarilor nostri, DS3 a reusit o performanta remarcabila. In chiar primul an de la lansare, modelul DS3 a reusit sa cucereasca inima si mintea atat a publicului, cat si a presei din lumea intreaga. In acest scurt timp de la lansare DS3 a devenit un „must-have” in clasa mica”, a spus Didier Gerard, directorul Citroën Romania.

DS3 va continua sa-si arate personalitatea distinctiva si versatila cu lansarea unor editii speciale in 2011. Printre cele mai asteptate versiuni se numara, cu siguranta, DS3 Racing, care va fi disponibila anul viitor si in Romania.