CITROËN: PARTENER OFICIEL AL FEDERATIEI SI AL ECHIPEI NATIONALE FRANCEZE DE FOTBAL

Din septembrie 2010, CITROËN devine pentru 4 ani partener oficial al Federatiei Franceze de Fotbal si al echipei Frantei. Plina de optimism, marca CITROËN isi dovedeste din nou curajul de a se alatura noii echipe a Frantei pentru a scrie o noua pagina din istoria sa!

UN NOU PARTENERIAT PENTRU O NOUA ISTORIE…

In 2009, CITROËN dezvaluia noua sa imagine, lansandu-se intr-o noua dinamica a Marcii, care ii ofera astazi rezultatele: o cota de piata in Franta de peste 15% luna de luna, obiectiv atins anul trecut prima oara dupa 30 de ani.

Dupa ce a uimit cu noua sa linie de produse – linia distinctiva DS – CITROËN continua sa surprinda devenind partener al sportului preferat al francezilor (20.000 de cluburi in Franta) si nu numai. O premiera in istoria CITROËN in Franta !

« Puternici prin valorile noastre – creativitate, indrazneala, exigenta – suntem mandri astazi sa contribuim la scrierea istoriei noilor „Bleus”, bazata pe un nou proiect sportiv ce il are in centru pe noul selectioner si echipa sa tehnica. Pentru prima data in Franta, Marca devine partenera a unei echipe de fotbal si nu oricare! Pentru noi, acest parteneriat cu Federatia Franceza de Fotbal si cu Echipa Frantei se inscrie in linia apropierii de clientii nostri zi de zi”, subliniaza Xavier CHARDON, Director Comercial CITROËN Franta.

Prin acest parteneriat de 4 ani, Marca se angajeaza alaturi de „Les Bleus” si de Federatia Franceza de Fotbal in lupta pentru Campionatul European de Fotbal 2012 si pentru Campionatul Mondial din 2014.