Noutati de la FRAS

Training Comisari Tehnici pentru ultima etapa a CNK-Dunlop 2010

Miercuri 13 octombrie a fost organizat la sediul FRAS un training la care au participat mecanici si ingineri ai unor piloti angrenati in Campionatul National de Karting 2010, comisari tehnici si oficiali ai Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

In cadrul acestei intalniri s-au facut o serie de simulari, s-a reverificat respectarea recomandarilor CIK-FIA si s-a elaborat procedura de verificare tehnica in scopul eliminarii deficientelor constatate la etapa precedenta a CNK Dunlop 2010. Aceasta va fi afisata la loc vizibil la Secretariatul cursei si deasemenea la locul special destinat acestor controale tehnice.

Gala Campionilor are loc la Sinaia, pe 11 decembrie 2010

Gala Campionilor 2010, evenimentul care celebreaza laureatii sezonului in sporturile cu motor din Romania, se va desfasura pe 11 decembrie, gazda fiind, ca si in 2009, Sinaia. Ca si anul trecut, festivitatea este precedata de un Rally Show pe strazile orasului. Evenimentul este organizat de FRAS in parteneriat cu Primaria Sinaia si Casino Sinaia, cu sprijinul Hotel Rin Sinaia. Vom reveni cu amanunte.

sursa: fras.ro