Hatters Motorsport impreuna cu Federatia Romana de Automobilism Sportiv iti ofera un weekend de neuitat la Muscel Racing Contest

  • Esti pasionat de motorsport ?
  • Iti petreci weekend-urile sustinandu-ti favoritii in lupta cu secundele pe traseele montane din Campionatul National de Viteza in Coasta al Romaniei ?
  • Acum ai ocazia sa fii aproape de ei un weekend intreg !

Federatia Romana de Automobilism Sportiv si Hatters Motorsport iti ofera cazarea gratis* la Muscel Racing Contest 2010 ! Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un email care sa contina o fotografie prin care sa dovedesti pasiunea pentru acest sport pe adresa [email protected] .

Emailurile le puteti trimite pana marti – 19 octombrie . Toate fotografiile trimise vor fi constituite intr-o galerie iar castigatorul va fi ales in urma unui vot disponibil tuturor vizitatorilor, care se va desfasura pe www.Motorsportnews.ro miercuri – 20 octombrie .

* Premiul consta in asigurarea cazarii in Campulung Muscel pentru 2 persoane si oferirea unei invitatii la petrecerea Speed Party de vineri seara unde castigatorul va avea ocazia sa cunoasca mai de aproape pe toti pilotii din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta si nu numai.

Printre invitatii surpriza din weekendul incendiar pregatit de Hatters Motorsport pe care ii veti vedea si pe asfalt si in culise in perioada 22-24 octombrie se vor afla Titi Aur, Dan Girtofan, Valentin Porcisteanu, Aldo Sforza, Giuseppe Rossi (presedintele Retromobil Romania), Florentin Petre, lista de invitati speciali fiind in crestere. Pe langa acestia, gladiatorii obisnuiti de anul acesta, Lucien Hora, Paul Andronic, Silviu Dumitrescu, Victor Baldescu, Cristian Nistoran vin la Campulung pentru o incheiere de campionat 2010 de pomina.

Afla mai multe despre Muscel Racing Contest aici .