PEUGEOT deschide cel mai asteptat serial al anului – VLAD

 

Seara de 21 februarie 2019 a strans la un loc cele mai importante nume din televiziune, care au facut istorie in ultimii ani, pentru premiera mult asteptatului serial VLAD.

 

VLAD este un serial TV la standarde cinematografice si spune povestea contelui de Monte Cristo intr-o adaptare moderna.  PEUGEOT a fost alaturi de echipa de productie pe toata durata filmarilor in cele sase luni de productie, pe platourile de filmare exclusiviste din Romania si din strainatate.

 

Serialul a fost produs de Alexandru Cseh sub indrumarile regizorului Jesus del Cerro, iar din distributie fac parte actori talentați care au obtinut numeroase premii si nominalizari la cele mai importante gale din industrie, atat in Romania, cat si in strainatate. Olimpia Melinte, Adrian Nartea, Andrei Aradits, Emilian Oprea, Diana Sar, Bebe Cotimanis, Aura Călărașu, Dan Condurache, Ion Haiduc, Dan Popescu, George Piștereanu, Victoria Răileanu, Ștefan Iancu, Ana Maria Bădilaș și Tudor Oprișan poartă firul poveștii între trecut și prezent.

 

A fost nevoie de 20.000 de kilometri, de 2.700 de ore de filmari, de 100 de locatii si de 4 masini din gama premium Peugeot – Peugeot 508 GTPeugeot 3008 AllurePeugeot 3008 GT si Peugeot Traveller in valoare totala de aproximativ 150.000 € pentru a duce la bun sfarsit povestea mioritica a Contelui de Monte Cristo. In primele 10 minute din episodul cu nr. 1  apare cel mai nou model,  Peugeot, 508 GT, condus de Tibi (interpretat de George Pistereanu) iar pe parcursul intregului serial modelele Peugeot vor mai fi conduse de Eliza (interpretată de Olimpia Melinte) si de Roxana (interpretata de Diana Saracutu).

 

Vlad, primul serial romanesc produs si difuzat de PRO TV in parteneriat cu PEUGEOT, spune o poveste complexa in mai multe planuri cu scene ce intrepatrund prezentul cu trecutul si va incepe sa ruleze la TV incepand de luni 25.02.2019 ora 20:30.