PEUGEOT își mărește colecția de genți de voiaj

 
 
PEUGEOT lansează zece modele noi de genți de voiaj și produse din piele pentru uz urban și călătorii. Concepute de către creatorii de la Peugeot Design Lab, aceștia folosesc noile SUV-uri PEUGEOT 3008 și 5008 și seriile Gti ca sursă de inspirație. Marca PEUGEOT îmbină, în mod genial, industria auto cu cea a genților de voiaj. Aceastea se comercializează în magazinul online PEUGEOT, precum în showroom-ul Peugeot Avenue Paris.
 
 
PEUGEOT lansează o nouă colecție de zece genți de voiaj și produse din piele, cu prețuri ce variază între
59€ și 239€ (toate taxele incluse). Pentru nevoile de zi cu zi, colecția include o servietă, o geantă din piele pentru femei, o geantă de umăr și un portofel. Pentru călătoriile de afaceri, excursii de weekend sau
vacanțe, o geantă și un kit pentru călătorie cu multe compartimente vor satisface călătorii cei mai exigenți.
 
 
Această serie de genți, disponibilă în două colecții, completează linia actuală de produse din piele. Inspirându-se din designul interior al noilor SUV-uri PEUGEOT 3008 și 5008, colecția de design contemporan combină pielea cu țesături de culoare neagră și gri. Cealaltă colecție adoptă look-ul exclusiv și sportiv al GTi-ului cu piele neagră, cusături roșii și o textură care imită fibra de carbon.
 
Creatorii de la Peugeot Design Lab au conceput o colecție de bagaje care combină eleganța cu funcționalitatea. Stilul lor sofisticat, fără cusur, reprezintă marca PEUGEOT într-un mod inconfundabil.
Această colecție de genți completează linia de produse de lifestyle Peugeot. Împreună cu ceasurile, îmbrăcămintea, bijuteriile și articolele de masă confirmă influența mărcii în afara sectorului auto.
 

 
 
Descoperiți toate produsele în magazinul de lifestyle Peugeot la https://boutique.peugeot.com
Informații complete despre Peugeot Design Lab sunt disponibile la: www.peugeotdesignlab.com