Prezentare de design exterior, cu Tommy Forsgren

Prezentarea de design exterior a fost susţinută de Tommy Forsgren – responsabil pentru exteriorul BMW X6 – şi a culminat cu o sesiune live de desen care a dezvăluit o parte din secretele procesului de design auto. Forsgren are o experienţă de peste 12 ani la DesignWorks USA, companie de design industrial integrată în BMW Group care se adresează atât mărcilor grupului cât şi clienţilor externi. 

Tommy Forsgren, designerul exterior al BMW X6

În cadrul DesignWorks USA, Forsgren are un portofoliu bogat, semnat o gamă foarte variată de proiecte – de la yachturi la ochelari, de la cafetiere la garnituri de tren. Lucrările sale au fost premiate în repetate rânduri cu premii importante de design, precum Red Dot Award sau iF Design Award.

Sesiune design live Tommy Forsgren

 

Halele Carol, clădirea istorică din 1887 care a găzduit evenimentul, a stat în atinteză cu cele mai noi modele al mărcii în România: BMW Seria 2 Cabriolet, cu debutul pe piaţă chiar la sfrârşit de februarie, şi BMW X6.

Halele Carol
Halele Carol

„Suntem onoraţi să putem organiza acest eveniment la Halele Carol. Prin coordonarea Asociaţiei Zeppelin, propiretarul a ales să conserve acest complex de clădiri valorase pentru istoria Bucureştiului şi să le aducă la viaţă prin organizarea de evenimente. Prin organizarea prezentării noastre de design în acest spaţiu minunat, încărcat de istorie, vrem să atragem atenţia asupra unui proiect senzaţional de restaurare şi să mulţumim astfel Asociaţei Zeppelin pentru o iniţiativă care este pe atât de rară, pe atât de necesară pentru Bucureşti”, a declarat Alex Şeremet / BMW Group România.

 

 

 BMW X6 by Tommy Forsgren (1) BMW X6 by Tommy Forsgren (2) BMW X6 by Tommy Forsgren (3)