Rally Galaxy in iBookstore

Pentru un jurnalist, indiferent de domeniul său de activitate, colaborarea cu o publicație străină reprezintă nu doar o realizare, ci și un motiv de mândrie.  Într-o abordare ceva mai curajoasă, ne-am putea gândi și la reciproca acestei afirmații și, implicit, la posibilitatea ca un jurnalist străin să semneze în paginile unei publicații românești.

 

Rally Galaxy a reușit această performanță și, începând cu cel de-al doilea număr, oferă cititorilor cea mai completă cronică a unei etape de Campionat Mondial, semnată de britanicul Martin Holmes.

 RG2_01

Cel mai citit jurnalist de raliuri din lume dezvăluie în paginile Rally Galaxy secretele unui sport fascinant în care omul și mașina se angrenează în bătălia cu secundele. Și dacă în Raliul Ciprului 2006 Martin Holmes a sărbătorit etapa cu numărul 400 în Campionatul Mondial, anul trecut în Marea Britanie a ridicat la 50 numărul prezențelor în Raliul Marii Britanii, în postură de copilot sau jurnalist. Campion al Marii Britanii și autor al bestseller-ului Rally Navigation, Martin a evoluat de-a lungul carierei alături de nume celebre precum Chris Sclater, Shekhar Mehta, Ove Andersson, Russell Brookes, Timo Makinen și Jean Ragnotti.

 

În afara cronicilor din Campionatul Mondial și Campionatul European, Rally Galaxy își delectează cititorii cu povești din lumea raliurilor, un număr considerabil de fotografii, la care se adaugă scurte reportaje video. Și toate acestea la distanța unui singur clic, publicația fiind gratuită.

 

Aplicatia Rally Galaxy poate fi gasita aici.

 

2 thoughts on “Rally Galaxy in iBookstore”

Comments are closed.