Rallytube.ro – o noua interfata online pentru iubitorii motorsportului

Alex MIREA, in calitate de pilot dar si de initiator a mai multor proiecte de promovare a motorsportului din Romania, a lansat website-ul www.rallytube.ro intr-un format atractiv, interactiv si prietenos pentru utilizatorii sai.

print_screen_rallytube_ro

Astazi, 6 ianuarie 2015,  a luat nastere proiectul rallytube.ro, o interfata electronica care prezinta un format actualizat prin material video structurat pe diverse catergorii pentru o navigare mai usoara si un grad ridicat de interactivitate.

 

Website-ul a fost configurat dupa un studiu atent al cerintelor utilizatorilor de profil, rallytube.ro fiind format din 7 sectiuni principale: Home, Romania, International, Events, Market, Contact, Shop si 12 categorii principale: CNR (Campionatul National de Raliuri), CNVC (Campionatul National de Viteza in Coasta), CRASH, WRC (World Rally Championship), ERC (European Rally Championship), Rally, Track, TestDrive si Tuning & Lifestyle.

 

Website-ul trateaza independent principalele ramuri ale sportului cu motor atat din Romania cat si din lume, utilizatorii putand interactiona prin folosirea sectiunii de comment-uri disponibila pe fiecare pagina, dupa continut dar si prin intermediul retelelor de socializare precum Facebook, Twitter, Google+ si altele.

 

Am lansat acest website din dorinta de a-i aduce mai aproape pe cei interesati de motorsport, care nu au contact cu acest sport. In Romania lipseste cu desavarsire cultura necesara, motiv pentru care am considerat binevenit un astfel de proiect. Utilizatorii vor fi in contact direct cu principalele ramuri ale motorsportului local dar si international, prin intermediul materialelor video. Pentru moment website-ul este intr-o forma de baza insa in perioada urmatoare vor fi implementate mai multe idei menite sa atraga atentia publicului larg. a declarat Alex MIREA, Pilot in Campionatul National de Raliuri si promotor al rallytube.ro