Sparco Wheels: o prezenta inedita pe piata jantelor after-market

Sparco Wheels: o prezenta inedita pe piata jantelor after-market

Sparco este un brand renumit de accesorii pentru masini de competitie: scaune si volane ergonomice, salopete si manusi ignifuge, componente frana etc.

Oz este sinonimul perfectiunii in materie de jante de aliaj after-market si de competitie, cu nenumarate titluri in F1 si WRC.

Din uniunea celor doua mari branduri, Oz si Sparco, s-a nascut o noua serie de jante, Sparco Wheels. Principala caracteristica a acestui brand este latura sportiva, cu o pozitionare in segmentul mediu de pret. Designul Made in Italy, materialele de inalta performanta, tehnologia OEM au creat imaginea unei serii exclusiviste de jante cu un pronuntat caracter de competitie.

Modelele Sparco Drift, Rally si Pista acopera o gama larga de aplicatii, mergand de la limuzine gen Audi A4, trecand prin masini sport compacte ca Honda Civic sau Golf VI si terminand cu masini mini dar agresive, cum ar fi Fiat 500 sau Mini Cooper. Se poate observa cu usurinta ca numitorul comun al acestor masini este latura sportiva, de competitie adusa la nivel de strada.

In 2011, Sparco va lansa inca alte doua modele, pentru a se adresa si mai bine nevoilor amatorilor de senzatii tari pe patru roti.

Un ultim amanunt deloc de neglijat este acela ca toate jantele Sparco sunt omologate
TUV.

Mai multe detalii pe site-urile:
http://www.sparco-wheels.com/
http://www.ozracing.com/car_wheels_brands/Sparco%20Wheels.aspx

One thought on “Sparco Wheels: o prezenta inedita pe piata jantelor after-market”

Comments are closed.