Tempesta si Dorin Pulpea locul 4 in Serbia Rally

Ziua a doua, din Serbia Rally, a fost una mai buna pentru echipajul Tempesta/ Dorin Pulpea. Din pacate, cei 56,1 kilometri de proba speciala nu au fost suficienti pentru ca echipajul Napoca Rally Academy sa poata recupera tot timpul pierdut in prima zi. „In prima zi am ales setarile gresite si am fost penalizati imediat. In ziua a doua am ales un set-up mai tare si lucrurile au mers mult mai bine. Din pacate totul s-a decis in prima  zi”, a spus Tempesta.

Dupa cele 18 probe speciale din Serbia Rally, etapa in FIA European Rally Cup (East), Tempesta si Dorin Pulpea au terminat pe locul 4. „Pe portiunile rapide a fost greu sa tinem pasul cu rivalii nostri, dar pe portiunile tehnice am avut acelasi ritm. Setarile gresite din prima zi si faptul ca rivalii nostri cunosc mult mai bine traseul ne-a impiedicat sa nu terminam acest raliu pe podium”, a mai adaugat Tempesta.

 

Abandonul din Ucraina si locul 4 din Serbia pun echipajul Napoca Rally Academy intr-o pozitie dificila in ceea ce priveste apararea titlului din FIA European Rally Cup (East). Datorita modificarilor din calendar, sunt doua etape care se suprapun peste cele din competitia interna. Urmeaza acum Raliul Sibiului, dupa care vom lua o decizie in ceea ce priveste programul nostru competitional”, a spus Tempesta, la finalul Serbia Rally 2011.

 

Plecati in super rally, Vlad Cosma si Florin Dorca a mers excelent in ziua a doua si au incercat sa adune cat mai multa experienta in competitiile europene. „Imi pare rau ca am avut ghinion in prima zi, mai ales cand am vazut rezultatele din ziua a doua. Acum nu mai putem schimba nimic, dar este important ca am mai adunat experienta in competitiile europene”, a spus si Vlad Cosma, mezinul echipei Napoca Rally Academy.